Redactia.ro
Home » Monden » Alex Ashraf a mai avut o amantă înainte de cea actuală. Oana Zăvoranu: „O păcănistă, Ileana, altă femeie ușoară”

Alex Ashraf a mai avut o amantă înainte de cea actuală. Oana Zăvoranu: „O păcănistă, Ileana, altă femeie ușoară”

Alex Ashraf rupe tăcerea! Detalii despre divorțul de Oana Zăvoranu: „Eu am plecat din căsnicie”

Alex Ashraf a mai avut o amantă înainte de cea actuală. Oana Zăvoranu a dat tot din casă. Iată detaliile!

Alex Ashraf a mai avut o amantă înainte de cea actuală.

Alex Ashraf nu a fost fidel în trecutul său amoros, având o altă relație amoroasă înainte de cea actuală. Această persoană era deja căsătorită și avea doi copii. Se spune că fosta sa iubită avea o pasiune pentru jocurile de noroc, cheltuind banii Oanei Zăvoranu la păcănele. După divorț, Oana Zăvoranu a hotărât să dezvăluie public detalii despre înșelăciunea de care a fost victimă din partea fostului său partener de șapte ani, Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu: „O păcănistă, Ileana, altă femeie ușoară”

Oana Zăvoranu susține că, în afară de actuala iubită a lui Alex Ashraf, Alexandra, care lucrează în industria videochat-ului, existau și alte femei în viața lui. Una dintre acestea ar fi fost Ileana, o persoană cu o obsesie pentru jocurile de noroc, care a cheltuit banii vedetei la păcănele. Femeia era căsătorită și avea doi copii, și se spune că a cheltuit jumătate de milion de euro la păcănele, folosindu-i pe banii vedetei:

„În 2019, a mai avut o păcănistă, Ileana, altă femeie ușoară. I-a cheltuit din banii mei cam jumătate de milion de euro. Banii mei l-au făcut dorit numai de femei dubioase. De la ea a venit cu o piedică de mort acasă. Vrăjile sunt sport național acum. Atunci l-am iertat. Așa e destinul omului.

Poate anumite lucruri se întâmplă ca să-ți dea anumite lecții de viață. Am făcut slujbe atunci, am mers la preot. Aia avea gemene, cu un fost soț care venea pe acasă și care i-a zis să nu-l mai vadă pe Alex pe acolo, că altfel o taie de la bani. Aia îi mânca doar lovelele, nu se gândea ea să facă familie cu el. Astalaltă ce a zis, doamne, eu o săracă, îmi face casă, îmi ia mobilă”, a declarat Oana Zăvoranu pentru CanCan.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: