Redactia.ro
Home » Monden » Alex Ashraf rupe tăcerea! Detalii despre divorțul de Oana Zăvoranu: „Eu am plecat din căsnicie”

Alex Ashraf rupe tăcerea! Detalii despre divorțul de Oana Zăvoranu: „Eu am plecat din căsnicie”

Alex Ashraf rupe tăcerea! Detalii despre divorțul de Oana Zăvoranu: „Eu am plecat din căsnicie”

Alex Ashraf rupe tăcerea! Iată ce detalii a oferit despre divorțul de Oana Zăvoranu!

Alex Ashraf rupe tăcerea

Alex Ashraf a făcut primele declarații cu privire la divorțul de Oana Zăvoranu. Fostul soț al vedetei a ales să vină cu dezvăluiri și să răspundă la afirmațiile fostei sale partenere de viață. Afaceristul a dezvăluit că el a fost cel care a luat hotărârea de a pune capăt căsniciei și de a se retrage din afacerea clinicii vedetei. Mai mult decât atât, el a anunțat că va înainta o acțiune în instanță împotriva acesteia!

Detalii despre divorțul de Oana Zăvoranu

Alex Ashraf și-a început mărturisirile subliniind un aspect esențial pentru el: el a fost cel care a luat hotărârea de a pune capăt căsniciei cu Oana Zăvoranu și a inițiat procesul de divorț.

În plus, Alex Ashraf a subliniat că nu a plecat cu nimic ce nu i-ar fi aparținut, ci a luat doar hainele pe care le avea:

„Eu am plecat din căsnicie! Eu am înaintat divorțul! Eu cu asta am vrut să încep, ca să nu se mai speculeze că ea a făcut lucrurile astea. Eu am lăsat totul în urmă și am plecat doar cu hainele mele!”, a declarat Alex Ashraf, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu, acordat pentru Xtra Night Show.

„Nu mi se pare normal să ne spălăm rufele în public”

Fostul soț al Oanei a evidențiat un alt aspect care a fost discutat intens în ultima perioadă: clinica pe care ea o deține și la care el avea acțiuni. A dezvăluit că a ales să renunțe la acțiunile sale în cadrul clinicii și că intenționează să contrazică vedeta în instanță, prezentând dovezi în sprijinul afirmațiilor sale:

„Am să spun eu de clinică! Eu am ieșit din clinică, adică mi-am dat acțiunile gratis, acțiunea gratis că era doar una! Iar pe fosta soție o să o combat eu în instanță pentru tot ceea ce spune, cu dovezi. Eu nu am să vorbesc public urât de ea. Nu doresc să intru în circul ei. Ea poate să spună orice despre mine și, mă repet, nu mi se pare normal să ne spălăm rufele în public și nici să aruncăm cu noroi în 10 ani de relație. Am reușit să duc clinica unde trebuia. Sus. Cât timp am fost eu în clinică, clinica mergea.”, a mai precizat fostul soț al Oanei Zăvoranu.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: