Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea și Antonia fac nuntă, în sfârşit. Când va fi marea petrecere? „Să nu aibă mesenii cămășile așa fleașcă”

Alex Velea și Antonia fac nuntă, în sfârşit. Când va fi marea petrecere? „Să nu aibă mesenii cămășile așa fleașcă”

Deşi a cerut-o de nevastă pe 26 iulie 2021, Alex Velea şi Antonia nu s-au căsătorit nici până în ziua de azi. Ei au deja doi copii, însă nu se grăbesc să ajungă la altar.

De ce? Din cauza programului încărcat de evenimente.

Velea promite nunta în 2024

Artistul a fost întrebat de mai multe ori când va veni nunta cu Antonia. Cum a răspuns? „O să urmeze, dar nu știu când, nu cred că anul asta… Avem concerte, mereu pe drumuri, e nebunie…”, a tot zis Velea.

Reamintim că Alex Velea și Antonia formează din 2012 unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Au împreună doi băieți, Dominic (8 ani şi jumătate) și Akim (6 ani şi jumătate), iar Antonia mai are o fetiță, Maya (12 ani), din prima căsnicie, cu Vicenzo Castellano.

Se pare, totuşi, că în 2024 va avea loc marele eveniment. Când, mai exact? În primăvară.

Să vă pregătiți banii de dat. Mai durează, la anul. Anul ăsta e foarte ocupat. Avem multe evenimente luate, trebuie să ne pregătim un pic. Da, acolo contează cel mai mult (nr. la biserică).

Probabil primăvara ca să nu aibă mesenii cămășile așa fleașcă”, a spus Alex Velea la Antena Stars.

Ce spune Antonia despre nuntă?

La fel ca viitorul ei soţ, frumoasă artistă a dat vina pe program.

„Nu am început încă pregătirile, am fost destul de ocupați amândoi cu diverse proiecte și nu ne-am concentrat pe nuntă. Deocamdată.

M-am gândit în mare la aspecte legate de nuntă, dar le țin pentru mine deocamdată. Le veți afla la momentul potrivit!”, a afirmat Antonia.

Altfel, Antonia a revenit cu single-ul „Moonlight”.

„Această melodie este specială pentru mine, este dulce și plină de dragoste. Mă bucur de această colaborare cu KiDi pentru ”Moonlight”, stilul lui a completat frumos piesa”, a spus Antonia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: