Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital de la azilul în care locuiește. Ce a pățit îndrăgitul actor

Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital de la azilul în care locuiește. Ce a pățit îndrăgitul actor

GALERIE FOTO (2)
Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, a fost dus de urgență la spital de la azilul în care stă zi de zi. Îndrăgitul actor a acuzat dureri și astfel s-a luat decizia să fie transportat la un spital, din București, pentru a putea primi rapid un tratament. Iată toate detaliile!

Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital de la azilul în care locuiește

Una dintre cele mai mari embleme ale teatrului românesc, Alexandru Arșinel ar fi fost dus direct la spital de la azilul în care locuiește și este tratat. Acesta s-ar fi simțit extrem rău, acuzând dureri, motiv pentru care a ajuns pe mâna medicilor din Capitală.
Asistentele de la azilul în care este internat Alexandru Arșinel au realizat că acesta se simte rău, astfel că i-au anunțat familia că trebuie transportat de urgență la spital. Membrii familiei l-au dus la un spital din Capitală pentru a primi un posibil diagnostic și un tratament.

Nu se cunosc detalii despre probleme de sănătate cu care se confruntă.

„După ce asistentele și persoanele care îl îngrijesc pe Arșinel au descoperit că maestrul se simțea rău, ar fi fost imediat contactată familia dânsului și toată lumea s-a mișcat cât mai repede, ca actorul să fie dus la un spital central, unde să fie controlat și tratat”, au declarat persoane apropiate, conform Cancan.

 Ce spun angajații azilului despre starea de sănătate a luiAlexandru Arșinel

Angajații de la azilul în care locuiește Alexandru Arșinel au transmis că nu pot să dezvăluie informații despre starea de sănătate a actorului fără consimțământul familiei:

„Nu avem voie să dăm acceptul absolut niciunei persoane, fără acordul fiilor săi, să ia legătură cu domnul Arșinel. Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu.

Nu avem voie să dăm nicio informație despre starea dânsului și nici să lăsăm pe cineva să ia legătura în vreun fel cu el. Puneți-vă în situația fiilor lui!  Discutați cu fiii lui!”, a spus un angajat, potrivit aceleași surse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: