Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Arșinel va fi supus unei intervenții chirurgicale care i-ar putea salva viața. Primele declarații ale actorului

Alexandru Arșinel va fi supus unei intervenții chirurgicale care i-ar putea salva viața. Primele declarații ale actorului

GALERIE FOTO (2)

Alexandru Arșinel trece printr-un moment dificil al vieții sale, deoarece problemele de sănătate pe care le întâmpină necesită o atenție deosebită. Săptămâna aceasta va ajunge din nou la spital pentru o intervenție chirurgicală serioasă, care îl va ajuta să trăiască o viață lungă și liniștită. 

Alexandru Arșinel va fi supus unei intervenții chirurgicale care i-ar putea salva viața

Ultimul an fost unul foarte tensionat pentru maestrul Alexandru Arșinel, care a fost testat pozitiv cu Covid-19 la începutul acestui an. Atât el, cât și soția, sa și-au îngrijorat teribil cunoscuții, iar cei mai mulți s-au temut pentru viața celebrului actor de comedie. Din fericire, cei doi soți nu au întâmpinat complicații ale bolii, iar medicii i-au ajutat să se refacă în cel mai scurt timp.

Cu toate acestea, marele artist se confruntă cu alte probleme de sănătate, care l-au obligat să apeleze în cel mai scurt timp la ajutor medical.

De starea de sănătate a artistului s-au ocupat cadrele medicale de la spitalul Monza din București, care s-au asigurat că Alexandru Arșinel este în cea mai bună stare și nu va mai întâmpina probleme. După internarea de marți, când maestrul a suferit o intervenție prin care i-a fost montat un stent pentru plus, se pare că va mai apela încă o dată la ajutorul chirurgilor, pentru o operație mult mai serioasă.

Este vorba de o operație la inimă, menită să asigure buna funcționare a acesteia. Având în vedere că renumitul actor are o vârstă respectabilă, și anume 82 de ani, dar a trecut și prin multe experiențe în ultimul an, cardiologii au ajuns la concluzia că aceasta este cea mai bună soluție pentru el.

Primele declarații ale actorului

Alexandru Arșinel s-a întors ieri acasă, dar va reveni la spital duminică, atunci când a fost programată operația pe inimă. Din câte a mărturisit chiar artistul, problemele sale de sănătate recente se datorează infectării cu Coronavirus, care i-a afectat puternic organismul. Chiar dacă a reușit să treacă cu bine peste boală, încă resimte efectele acestei afecțiuni.

„Azi mi au dar drumul acasă după intervenția de ieri când mi s a montat un stent pentru puls. Duminică ma întorc în spital pentru operația pe inimă. Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales «Monza», fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, a declarat Alexandru Arșinel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: