Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Ciucu nu renunță la custodia fetițelor. Ce măsuri a luat după ce instanța i-a respins ordonanța preșidințială

Alexandru Ciucu nu renunță la custodia fetițelor. Ce măsuri a luat după ce instanța i-a respins ordonanța preșidințială

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt în plin proces de divorț și totodată luptă pentru custodia fetițelor lor. Instanța a decis deja să-i dea câștig de cauză cântăreței în privința domiciliului unde vor crește fetițele. Totuși Alexandru Ciucu nu se lasă! Acesta face toate demersurile pentru a se asigura că cele mici vor rămâne la el. Iată ce planuri are fostul partener de viață al artistei. 

Instanța i-a respins lui Alexandru Ciucu ordonanța preșidințială

Alina Sorescu a obținut de curând primă victorie, după ce instanța a respins ordonanța preșidințială a fostului său partener de viață, tatăl fetițelor ei cu care este și în plin proces de divorț. Acesta dorea ca domiciliul micuțelor să fie la casa lui. 

Alexandru Ciucu a făcut recurs 

Ciucu a făcut recurs în ceea ce privește decuzia și speră să primească custodia fetițelor în curând, Recursul are ca motiv faptul că fiicele lui ar avea parte de mai mult spațiu în vila sa din Pipera. 

Potrivit avocaților, Alexandru Ciucu nu prea are șanse de câștig, deoarece astfel de cazuri, în care să se aprobe o ordonanța preșidințială sunt rare și presupun un comportament deviant din partea mamei: 

„El trebuie să facă dovada faptului că poate îngriji copilele mai bine decât mama și că este în interesul superior al minorelor să aibă domiciliul la tată, un lucru destul de complicat.

Au mai fost și cazuri din acestea, dar rare și vizează situații excepționale, cum ar fi condițiile locative proaste ale mamei, anturaj dubios, mama cu activități neprincipiale.”, a explicat Ioan Todan, avocatul care a apărat-o pe Antonia în procesul de divorț cu fostul soț, pentru cei de la „playtech.ro”

„De regulă, copiii rămân la mamă. În cel mai rău caz, două săptămâni la mamă, două la tată. Oricât ar vrea tatăl să spună că știe cum să le îngrijească, nu are cum să o facă precum mama lor.”, a adăugat avocatul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: