Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Ciucu s-a prezentat la tribunal în procesul de divorț cu Alina Sorescu. Artista nu s-a prezentat

Alexandru Ciucu s-a prezentat la tribunal în procesul de divorț cu Alina Sorescu. Artista nu s-a prezentat

Alexandru Ciucu s-a prezentat la tribunal în procesul de divorț cu Alina Sorescu

Alexandru Ciucu s-a prezentat la tribunal în procesul de divorț cu Alina Sorescu. Designerul de modă s-a prezentat, marți, la Judecătoria Buftea pentru termenul procesului de divorț în care se află cu Alina Sorescu. Artista a lipsit, deși trebuia să se prezinte in instanță.

Alexandru Ciucu s-a prezentat la tribunal în procesul de divorț cu Alina Sorescu. Artista nu s-a prezentat

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează, iar marți, cei doi au avut termenul la Judecătoria Buftea în ceea ce privește custodia copiilor. Alexandru Ciucu i-a deschis soției un proces, iar astăzi ar fi trebuit să se întâlnească față în față. Cu toate astea, artista nu s-a prezentat la Judecătoria Buftea, iar Alexandru Ciucu a venit alături de tatăl său pentru a sta de vorbă cu judecătorii. Alexandru Ciucu nu a vrut să vorbească cu jurnaliștii ajunși în fața judecătoriei și a preferat să nu ofere detalii despre procesul de divorț în care se află alături de Alina Sorescu. Se pare că divortul de artistă nu este unul amiabil, iar creatorul de modă i-a deschis proces Alinei Sorescu. Acesta dorește să se stabilească cum vor putea să-și vadă copii. Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au împreună două fetișe, cu vârste de 6, respectiv 8 ani.

Alina Sorescu și soțul ei au fost în nenumărate rânduri contactați de jurnaliști, iar dacă artista nu a dorit să comenteze prea mult pe acest subiect, Alexandru Ciucu a declarat vehement că nu există nicio despărțire. : „Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime.„, spunea Alexandru Ciucu cu ceva vreme în urmă, pentru fanatik.ro.

Zvonuri despre divorțul dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

În urmă cu un an de zile, s-a speculat că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ar divorța. Ulterior, creatorul de modă ne-a declarat că nu se desparte de mama copiilor lui. „Nu se pune problema de așa ceva!”, a spus Alexandru Ciucu pentru redactia.ro. Zvonurile legate de un posibil divorț au apărut după ce Alexandru Ciucu a fost surprins în compania unei alte femei.

La acea vreme, Alina a fost invitată în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV, iar Cristi Brancu a întrebat-o despre speculațiilor apărute în presă. Cântăreața a preferat să fie discretă in declarații. „Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus la Prima TV Alina Sorescu, conform click.ro. Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt căsătoriti din 2010 și au împreună doi copii. În trecut, designerul a mai fost căsătorit, iar după două luni de la nuntă, a divorțat. Ciucu s-a căsătorit după doi ani de relație cu Alina, declarând într-un interviu că s-a temut ca relație lor să nu funcționeze din cauza diferentei de vârstă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: