Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Ciucu și-a deschis sufletul la TV, după divorțul de Alina Sorescu. Momente marcate de suferință: „A fost cel mai greu…”

Alexandru Ciucu și-a deschis sufletul la TV, după divorțul de Alina Sorescu. Momente marcate de suferință: „A fost cel mai greu…”

GALERIE FOTO (2) Foto: captură Pro TV

Alexandru Ciucu a vorbit despre viața lui la televizor, după divorțul de Alina Sorescu. El și-a deschis sufletul și a spus că nu i-a fost deloc ușor… Iată detalii!

Alexandru Ciucu și-a deschis sufletul la TV, după divorțul de Alina Sorescu. Momente marcate de suferință: „A fost cel mai greu…”

Alexandru Ciucu a vorbit, printre altele, în platoul „Vorbește lumea” de la Pro TV, și despre viața lui personală. Nu a spus foarte multe, nu a oferit detalii scandaloase, dar a lăsat de înțeles că a avut momente marcate de suferință. Cu alte cuvinte, nu i-a fost deloc ușor când a divorțat de Alina Sorescu.

„A fost cel mai greu an din viața mea anul trecut. Lucrurile sper să se îndrepte anul ăsta, să fie mai bine pentru toți. În mod special pentru copii. Mă înțeleg foarte bine cu copiii. Ăsta e un lucru fanatistic”, a spus Alexandru Ciucu.

Totodată, designerul de haine face tot posibilul să fie un tată exemplar pentru fetițele lui și ale Alinei Sorescu.

„Le-am făcut mucenici. M-am specializat. Am gătit eu. Ba mai mult decât atât, m-am specializat în diferite preparate, reușesc să fac o supă de pui strecurată, cum le place fetițelor mele, în mai puțin de o oră, cu tot cu timpul de răcire”, a mai dezvăluit în emisiunea TV menționată.

Foto: captură Pro TV
Foto: captură Pro TV

O relație lungă de 12 ani, doi copii și un divorț, probabil dureros, peste care ambii și-ar dori cel mai probabil să treacă cu rapiditate. Cam așa se rezumă etapele prin care au trecut Alexandru Ciucu și Alina Sorescu. Cei doi au depus actele de divorț la începutul anului 2022. Prin luna decembrie a aceluiași an, Alexandru Ciucu făcea primele declarații despre divorț, după câteva luni bune de tăcere.

„În principiu, sunt bine! Nu vreau să vorbesc despre capitolul dintre mine și Alina Sorescu. Acum lucrez la o colecție de haine. Mă axez pe ce am de făcut”, a spus Ciucu, atunci când a fost contactat de reporterii Click!. Din acea declarație scurtă, reieșea că designerul își vedea de treabă și se concentra pe munca lui, căutând un echilibru între partea emoțională și cea profesională.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: