Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Ion, fostul logodnic al Flaviei de la Neatza a cedat: „Am obosit să fiu băiatul bun!”

Alexandru Ion, fostul logodnic al Flaviei de la Neatza a cedat: „Am obosit să fiu băiatul bun!”

Alexandru Ion, fostul logodnic al Flaviei de la Neatza a cedat: „Am obosit să fiu băiatul bun!”

Alexandru Ion este fostul logodnic al Flaviei de la Neatza. Acesta a suferit enorm când Flavia Mihășan a renunțat la povestea lor de dragoste de aproape patru ani. Motivul pentru care ea a luat decizia aceasta – o idilă trecătoare cu Codin Maticiuc.

Flavia Mihăşan, despărțire de logodnic după patru ani de relație

Flavia Mihăşan se lăuda cu una dintre cele mai solide şi discrete relaţii din showbiz. Totuși, deși Alexandru o ceruse de soție, relația celor doi s-a încheiat după o poveste de patru ani de iubire.

Alexandru Ion, fostul logodnic al Flaviei de la Neatza a cedat

Actorul are acum rol de băiat rău în serialul „Sacrificiul” și a declarat că a obosit să fie băiatul bun, așa că acest nou rol a apărut la momentul potrivit.

„Am primit cu entuziasm propunerea de a juca în serialul Sacrificiul, pentru că știu de proiectele doamnei Ruxandra Ion de foarte multă vreme și mai știu că a construit o echipă foarte frumoasă de-a lungul timpului. Recunosc că am fost curios multă vreme să aflu cum arată aceste producții în interiorul echipei și iată că acum am ocazia să descopăr.

Personajul meu, Alin, ar trebui să vină ca o surpriză în viețile celorlalți și va apărea pentru a scoate din liniștea cotidiană anumite personaje. Totodată are iz de antagonist, ceea ce îmi place,  pentru că e prima oară când joc acest gen de personaj. Am obosit să fiu băiatul bun, așa că vreau să descopăr cum e să fii băiatul rău”, a declarat Alexandru Ion, pentru viva.ro.

Flavia Mihăşan a intrat în echipa de la „Neatza” în 2013, când a câştigat concursul pentru postul de „vecină”. Aceasta este dansatoare profesionistă și balerină.

Alexandru și Flavia au fost împreună aproape patru ani și când toată lumea aștepta să se căsătorească, mai cu seamă că actorul deja îi oferise Flaviei de la Neatza inelul de logodna, blonda a renunțat la el, în septembrie 2017. Apropiații cuplului au povestit că Alexandru a fost extrem de afectat de faptul că femeia pe care o ceruse în căsătorie l-a lăsat pentru Codin Maticiuc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: