Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram a ajuns de urgență la spital: „Mi-a fost rău toată noaptea”. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat fiica Andreei Esca?

Alexia Eram a ajuns de urgență la spital: „Mi-a fost rău toată noaptea”. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat fiica Andreei Esca?

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a avut parte de un weekend tulburător. Aceasta s-a simțit rău și a avut nevoie urgent de intervenție specializată, motiv pentru care s-a dus de urgență la spital. A povestit chiar ea cele întâmplate prin intermediul paginii personale de Instagram. 

Alexia Eram a ajuns de urgență la spital

Alexia Eram este foarte activă pe rețelele de socializare și mereu ține legătura cu urmăritorii ei de pe Instagram. În acest weekend, fiica Andreei Esca nu a fost mai deloc prezentă, iar internauții au fost îngrijorați. Aceștia și-au dat seama imediat că ceva rău s-a întâmplat. 

Alexia le-a povestit fanilor ei tot ce s-a întâmplat. Absența sa a fost motivată de problemele de sănătate pe care le-a avut: 

Fiica Andreei Esca s-a confruntat cu o toxiinfecție alimentară, care i-a dat mari bătăi de cap. Pentru a se simți mai bine a decis să meargă urgent la spital, unde a primit ajutor specializat de la doctori. Aceștia i-au administrat o perfuzie pentru a-și reveni. Odată pusă pe picioare Alexia Eram a povestit toată întâmplarea pe Instagram.

Alexia Eram: „Am făcut o toxiinfecție alimentară de la un fast-food”

„Nu am fost deloc prezentă pe social media pentru că mi-a fost rău toată ziua. Am făcut o toxiinfecție alimentară de la un fast-food și mi-a fost rău toată noaptea.

Astăzi am fost la spital să-mi fac o perfuzie să-mi revin și acum sunt mai bine și am zis să ies la plimbare, chiar dacă este urât afară, să iau aer curat”, a transmis Alexia Eram pe rețelele de socializare în urmă cu o zi.

Aceasta va avea cu siguranță mai multă grijă la alimentație.  

Cu ce se ocupă Alexia Eram

De aproximativ doi ani, Alexia Eram nu mai stă pe banii părinților ei. Aceasta a povestit din ce-și câștigă pâinea:

„Eu sunt content creator, pentru că oamenii au avut o problemă cu termenul influencer, dar eu nu am nicio problemă. Pot să spun că sunt influencer, eu sunt activă și pe YouTube. Din social media îmi iau toate veniturile. Colaborez și cu Alist Magazine, revista mamei mele, unde fac o pagină de shopping, unde înainte făceam și o emisiune despre fashion”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: