Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram este în doliu! O persoană foarte importantă din viața tinerei s-a stins din viață la o vârstă fragedă

Alexia Eram este în doliu! O persoană foarte importantă din viața tinerei s-a stins din viață la o vârstă fragedă

GALERIE FOTO (2)

Alexia Eram suferă profund în acest moment din cauza pierderii unui om special. Tânăra a ținut să împărtășească durerea sa cu fanii de pe rețelele de socializare. Iată cine este cel care a părăsit lumea aceasta la o vârstă destul de fragedă.

Fiica Andreei Esca este o persoană destul de activă pe rețelele de socializare, tocmai de aceea fanii sunt obișnuiți cu postările sale zilnice. Aceasta i-a lăsat pe toți cu gura căscată în momentul în care a făcut publică o imagine în care se află alături de un alt băiat.

Alexia Eram suferă după moartea unei persoane speciale

Tânăra de 23 de ani a postat pe contul său de Instagram o imagine cu un băiat care părea de aceeași vârstă cu ea, pe nume Nico. Se pare că acesta era prietenul ei foarte bun din copilărie care, din păcate, s-a stins. Fiica Andreei Esca a avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului alături de care se afla în poză.

Alexia eram nu a vrut să furnizeze prea multe informații cu privire la cauza decesului tânărului, ci pur și simplu a dorit să îi aducă un ultim omagiu. În postarea sa a ținut să menționeze, însă, că Nico a fost un prieten minunat care i-a fost alături de fiecare dată.

„Dumnezeu să te odihnească, Nico! Ai fost un prieten și un om minunat cu care mi-am petrecut toată copilăria. Your «Bidule» forever”, a scris fiica Andreei Esca.

Alexia Eram, de la America Express, direct pe mâna medicilor

Nu este prima dată când Alexia Eram trece prin momente grele în ultima perioadă. Tânăra a ajuns direct pe mâna medicilor, după ce s-a întors din America Latină, acolo unde a participat la emisiunea „America Express”.

Pentru a nu-și îngrijora prea mult fanii, tânăra de 23 de ani a făcut o postare pe contul său de Instagram, unde a explicat motivul pentru care i-a făcut o vizită medicului său. Aceasta a vrut să se asigure că sănătatea sa nu a avut de suferit după experiența din America Latină. Vă reamintim că aceasta a luat parte la emisiunea de pe Antena 1 alături de fratele său.

”Control de rutină, după America Express, să vedem dacă totul e în ordine! PS: Mergeți la doctor regulat! Prevenția este foarte importantă”, a scris Alexia Eram pe contul său de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: