Redactia.ro
Home » TV » Alexia Eram și-a cumpărat propria locuință. Cum arată noua casă în care va sta fiica Andreei Esca

Alexia Eram și-a cumpărat propria locuință. Cum arată noua casă în care va sta fiica Andreei Esca

GALERIE FOTO (7)

Alexia Eram este la fel de ambițioasă ca mama sa, prezentatoarea de televiziune, Andreea Esca. La doar 20 de ani, frumoasa brunetă se poate lăuda cu o reușită incredibilă. Fiica Andreei Esca și-a făcut un cadou de Crăciun, și anume propria locuință, de care se consideră extrem de mândră. 

Cum arată noua casă în care va sta fiica Andreei Esca

Alexia Eram i-a luat-o înainte mamei sale. Fiica Andreei Esca a devenit cunoscută mult mai devreme decât îndrăgita prezentatoare TV. Adaptată la ceea ce este nou, Alexia Eram a devenit, într-un timp relativ scurt, o vlogegriță de succes.

Infleunecrii primesc sume fabuloase de bani, în ziua de azi. Astfel, și Alexia Eram pare să se numere printre aceștia. Fiica Andreei Esca și-a cumpărat locuința din banii proprii. Tânăra influenceriță a declarat că a vrut să își facă cadou de Crăciun și se simte extrem de mândră de această reușită.

„Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare!❤️”, a scris Alexia Eram pe pagina sa de Instagram.

Alexia Eram a subliniat că banii sunt munciți de ea, iar părinții au ajutat-o doar în mică măsură pentru achiziționarea apartamrntului. Fiica Andreei Esca a ținut să împărtășească fanilor primele imagini cu noua sa locuință, fiind extrem de entuziasmată.

„Apartamentul are două camere de dormit, plus un living. Este pe 2 etaje, un mini-duplex foarte drăguț. Are o terasă mare la etaj și o terasă mai mică aici, de unde vă vorbesc. O să vă prezint fiecare cameră și o să vă spun exact ce o să se întâmple și cum o să fie decorată. Am optat pentru un stil mai girlish (feminin) și modern și retro, în același timp. Am obsesie cu chestiile retro și chestiile roz. O să fie o combinație de gri cu roz.”, a mărturisit Alexia Eram într-un vlog pe canalul său de Youtube.

Alexia Eram a petrecut Crăciunul alături de familia ei și de iubitul ei, Mario Fresh. Tânăra vloggeriță a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare.

„Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ați primit vreodată, de Craciun?🎁”, a scris vloggerița, în dreptul uneia dintre fotografiile cu iubitul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: