Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram și Mario Fresh, dovada că s-au împăcat? Surpriza uriașă în miez de noapte, cum au fost surprinși

Alexia Eram și Mario Fresh, dovada că s-au împăcat? Surpriza uriașă în miez de noapte, cum au fost surprinși

GALERIE FOTO (2)

Sunt din ce în ce mai multe semne că Alexia Eram și Mario Fresh s-au împăcat. Cel mult, așa am putea crede, dacă dăm crezare zvonurilor care în ultima vreme au tot spus că s-au despărțit.

În ultima vreme s-a tot vorbit despre despărțirea dintre Alexia Eram și Mario Fresh, în ciuda faptului că cei doi nu au spus nicio clipă că s-a produs o ruptură în cuplul lor.

Totuși, au existat detalii legate de postări șterse de pe Instagram care au lăsat ceva semne de întrebare în privința relației dintre fiica Andreei Esca și artist. Însă iată că tot pe rețelele de socializare găsim răspunsul legat de relația dintre Alexia Eram și Mario.

Alexia Eram și Mario Fresh s-au împăcat? Surpriza uriașă în miez de noapte

Mai exact, niște instatory-uri sunt dovada clară că cei doi încă au o relație cât se poate de frumoasă. Și totul s-a întâmplat în ziua în care Alexia Eram împlinește vârsta de 21 de ani!
Fiica Andreei Esca a avut parte de o surpriză incredibilă din partea iubitului ei Mario Fresh, în miez de noapte.

Pentru ca momentul să fie marcat într-un mod cât mai frumos, Alexia Eram s-a trezit la ușă, imediat după ce a trecut de ora 12, cu cei dragi, în frunte cu iubitul ei. Cu trandafirii și cadoul în brațe de la iubitul ei, Alexia Eram s-a lăsat fotografiată în miez de noapte chiar de Mario, care a postat poza pe rețelele de socializare.

Imaginea este însoțită de mesajul: “La Mulți Ani, unicorn mic și frumos”. Fiica Andreei Esca apare vizibil bucuroasă de surpriza făcută de iubitul ei.

Mario Fresh, despre relaţia cu Alexia Eram

Invitat recent în cadrul unei emisiuni TV, Mario Fresh a vorbit despre relația cu fiica Andreei Esca, unde a subliniat că încă formează un cuplu cu Alexia. Tot cu această ocazie, artistul a dezvăluit că se înțelege cât se poate de bine cu iubita lui, fără gelozii sau reproșuri.

„Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și ieșea și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți.

Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea”, a explicat Mario Fresh.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: