Redactia.ro
Home » Știri » Alimentul banal, care te poate lăsa fără permis auto. Foarte mulți șoferi îl consumă dimineața, de obicei

Alimentul banal, care te poate lăsa fără permis auto. Foarte mulți șoferi îl consumă dimineața, de obicei

Alimentul banal consumat dimineața, care te poate lăsa fără permis auto. Îţi dă somnolență şi iese pozitiv la teste

Un aliment banal consumat, de obicei, dimineața te poate lăsa fără permis auto dacă îl mănânci și dacă ești șofer în acea zi. Îţi dă somnolență şi poate ieși pozitiv la teste. Iată despre ce este vorba.

Alimentul banal, care te poate lăsa fără permis auto. Foarte mulți șoferi îl consumă dimineața, de obicei

Un anume produs de patiserie, destul de banal și consumat de foarte multă lume în special dimineața, i-ar putea lăsa pietoni pe șoferi.

Este indicat să ocoliți, de pildă, covrigii cu mac, căci despre ei este vorba. Și nu numai. Covrigii, pâinea și chiar și brioșele care conțin semințe de mac pot duce la un test antidrog pozitiv pentru opiacee, potrivit randoxtestingservices.com.

Macul este cultivat pentru semințele sale de mii de ani, fiind o plantă destul de controversată din cauza conținutului de opiu natural pe care îl secretă. Specialiștii au descoperit că substanțele opiacee se regăsesc în capsulele în care stau semințele, nu în semințele ca atare. Așadar, semințele de mac nu conțin cantități de opiu semnificative. Şi totuşi, efecte similare administrării de morfină au fost remarcate la oameni după consumul unor alimente de patiserie care conțineau seminţe de mac, potrivit soferidinromania.ro.

Semințele de mac nu au destule opiacee pentru a te intoxica, însă, deoarece testele de droguri sunt extrem de sensibile, consumul anumitor produse alimentare din semințe de mac poate duce la rezultate pozitive ale testelor de urină pentru opiacee, în special pentru morfină, codeină sau ambele, conform sursei menționate mai sus.

Nu mânca acest produs de patiserie în Postul Paștelui

Medicii nu recomandă deloc să consumi zilnic un covrig cald, pentru că pot apărea probleme cardiace. În plus, numărul de calorii este unul mare, de unde și tendința de îngrășare în timpul postului: prea puțin conținut sănătos și prea multe grăsimi.

„Covrigul nu este o variantă sănătoasă. Un covrig conține aproximativ 300 de calorii, iar din punct de vedere nutrițional, este nul. Conținutul de făină, margarină, ulei, zahăr, sare și potențiatori de gust îl fac să fie chiar toxic pentru sănătate. O cantitate în exces poate pe viitor să ne dea multe probleme metabolice. Dacă am mânca în fiecare zi un covrig ne putem alege cu hipertensiune, mai ales că au o cantitate foarte mare de sare”, a declarat Oana Ciuhureanu la Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: