Redactia.ro
Home » Monden » Alina Eremia, afectată de stres și critici! De ce boală a suferit artista?

Alina Eremia, afectată de stres și critici! De ce boală a suferit artista?

Alina Eremia, una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră, a fost pusă greu la încercare. Artista s-a lăsat afectată de criticile oamenilor. De asemenea, din cauza stresului din carieră, ea a ajuns să se confrunte și cu o boală cruntă. Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, Alina Eremia a povestit totul despre presiunea celebrității.

Alina Eremia, afectată de stres și critici! De ce boală a suferit artista?

Se pare că vorbele urâte ale oamenilor la adresa ei au afectat-o foarte mult pe Alina Eremia. „Cine, aia care habar n-are să cânte? Nu vedeți cât de nazală este? De deșteaptă e frumoasă!”, sunt doar câteva dintre criticile pe care artista și le amintește.

„Trăiam cumva în acea părere, opinie pe care o exprimau diverși oameni. Pe urmă mi-am dat seama că făceam cea mai mare prostie și că n-o să mai apuc să fac nimic.(…) Ok, nu sunt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă, nici cea mai talentată…

dar dacă trăiești într-o frustrare permanentă, nu mai faci nimic. E cel mai simplu să arunci cu noroi în cineva, este extrem de greu să apreciezi calitățile cuiva. Sunt oameni care se ascund în spatele unui ecran”, a precizat Alina Eremia în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Alina Eremia, afectată de stres și critici! De ce boală a suferit artista?

Totodată, cântăreața a povestit și despre presiunea celebrității. Se pare că stresul, îmbinat cu critici sau frustrări, au dus-o pe Alina Eremia în pragul de a se lupta cu o gravă problemă de sănătate. „Sunt un om care vrea să facă și face, dacă trăiești într-o frustrare permanentă,

nu mai faci nimic, te lași de tot și te retragi, gata. Faptul că am pus atât de multă presiune pe mine, mi-a dezvoltat acum 3-4 ani o urticarie foarte nasoală, la modul că mă umpleam de bube din cap până în picioare”, a spus îndrăgita artistă.

Cu toate acestea, însă, afecțiunea ei a dispărut îndată ce Alina a decis să nu mai pună atât de multă presiune pe ea. La 28 de ani ai săi, Alina Eremia se laudă cu o carieră plină. Vocea sa a dus-o pe marile scene încă de când era micuță. Ulterior, și drumul actoriei pare că i-a surâs vedetei.

La 17 ani a fost chemată la casting pentru serialul „Pariu cu viața”, unul dintre cele mai urmărite seriale românești cu și pentru adolescenți. La doar câțiva ani distanță de la acel moment, Alina Eremia se bucură de popularitate și de o carieră muzicală de excepție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: