Redactia.ro
Home » Monden » Alina Pușcaș și Irina Deleanu, scandal uriaș pentru un loc de parcare. Fosta gimnastă: „Să-și ceară scuze public” / Cum a reacționat prezentatoarea TV

Alina Pușcaș și Irina Deleanu, scandal uriaș pentru un loc de parcare. Fosta gimnastă: „Să-și ceară scuze public” / Cum a reacționat prezentatoarea TV

Alina Pușcaș

Alina Pușcaș și Irina Deleanu s-au certat zilele trecute din cauza unui loc de parcare destinat persoanelor cu handicap. Președinta Federației Române de Gimnastică Ritmică susține că avea dreptul să ocupe un astfel de loc deoarece fiica sa suferă de diabet.

Fosta gimnastă s-a declarat deranjată de gestul prezentatoarea TV. Mai mult, Irina Deleanu are pretenția ca Alina Pușcaș să își ceară scuze public, mai ales fetiței sale care a participat la scandalul dintre cele două. Vedeta tv a contestat faptul că fiica Irinei ar avea probleme de sănătate, transmite viva.ro.

Alina Pușcaș și Irina Deleanu s-au certat în fața fetiței

Alina Pușcaș și Irina Deleanu au avut parte de o situație tensionată chiar într-o parcare. Prezentatoarea TV a criticat-o pe fosta gimnastă că a parcat mașina pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități. Irina Deleanu s-a declarat deranjată de atitudinea vedetei tv. Președinta Federației Române de Gimnastică Ritmică a declarat că fiica ei suferă de diabet și are dreptul să folosească locul de parcare destinat persoanelor cu dizabilități.

„Am fetița cu diabet și avem că drepturi și acest permis de parcare, pe care-l folosesc când merg cu ea, pentru că i se poate schimba starea, i se mai face rău când îi crește sau scade glicemia. Fii-mea se uita în dreapta și tocmai îmi spunea pe cine a văzut.Și fix când ne am dat jos, ne-a strigat: Să nu vă dea Dumnezeu să aveți nevoie de acel loc. Am rămas proasta, am întrebat-o ce problema are și daca a verificat.”, a declarat gimnasta pentru Platytech.

După scandal, prezentatoarea a fugit din parcare

Șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică vrea ca Alina Pușcaș să-i ceară scuze public, după comportament „nedeontologic” pe care l-a avut față de ea și de fiica ei, care a fost șocată de incident și căreia i s-a făcut rău în urma acestei scene.

„Lumea se uita la noi. M-am dus după ea și am întrebat-o dacă a văzut ce am pe parbriz. Ea mi-a răspuns – mă lăsați, că o văd în picioare bine, sănătoasă. Că e o nesimțire să parchez pe acel loc. Am vrut să-i arăt ecusonul, ea-mi făcea poză la mașină. I-am spus că e o ignorantă total, că nu mă așteptam la această atitudine. La care mi-a răspuns că și daca îl am, e al fetiței. Adică fetița conduce mașină. A plecat în tromba și bombănea.

E dramatic pentru tine că mamă când cineva te atacă și că ce, aia e boală. Până nu te asiguri că ataci corect, nu fă asta. Reacția față de copil a fost total deplasată. Fata a fost socata tot drumul, iar eu nervoasă. I-a fost rău, s-a speriat să fii în halul ăsta umilită și considerată o infractoare. Am pretenția să-și ceară scuze public. Pe mulți îi enervează și când văd mașina, un Mercedes, probabil că și pe ea la fel! Ne dăm deontologice pe la tv, dar cum să atace așa un copil?”, a completat fosta gimnastă Irina Deleanu.

Irina Deleanu susține că prezentatoarea de la Antena 1 nu a vrut să stea de vorbă cu ea și mai ales să-i ofere explicații pentru toate afirmațiile făcute. La rândul său, Alina Pușcaș a declarat pentru aceeași sursă că nu își dorește un scandal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: