Redactia.ro
Home » Știri » Alina Pușcaș și soțul ei s-au căsătorit abia după cinci ani de relație. Cei doi au spus marele ,,Da!”abia după ce au devenit părinți, a trei copii superbi.

Alina Pușcaș și soțul ei s-au căsătorit abia după cinci ani de relație. Cei doi au spus marele ,,Da!”abia după ce au devenit părinți, a trei copii superbi.

Celebra prezentatoare, a mărturisit pentru revista ,,VIVA!’’, motivul pentru care au făcut marele pas după atâta timp, dar a dat detalii și despre cum gestionează gelozia în cuplu

De ce s-au căsătorit Alina Pușcaș și soțul ei după cinci ani de relație

Alina Pușcaș a explicat că pentru ei a fost mai important să-și consolideze relația decât să urmeze cronologia pe care majoritatea cuplurilor o respectă:

,,Am fost atipici… Practic, ne-am demostrat fără să vrem cât de mult ne potrivim și ne dorim să fim împreună… De ce spun asta? Pentru că sunt multe cupluri care, din cauza nebuniei de început cu nopțile nedormite – pentru că așa este viața de bebeluș, să șantajeze emoțional părinții nu rezistă. Perioada de după naștere, care nu e tocmai cea mai confortabilă, noile responsabilități, oboseala și stresul acumulate își spun cuvântul. Iar cei doi fie se detașează unul de celălalt, fie se despart, pentru că ajung să nu mai fie toleranți, să fie cu nervii întinși la maximum, fiecare partener să fie de părere că trage suficient de mult pentru noua postura de părinte. Așa că noi am trecut testul acesta cu brio și, după ce i-am făcut pe toți trei, am considerat că putem să facem și pasul acesta, care să nu fie sub nicio formă o banală formalitate, ci o bucurie, o emoție ce a completat statutul nostru de cuplu și de părinți.”

Cum gestionează gelozia în cuplu

Alina Pușcaș a explicat pentru aceeași sursă că soțul său, Mihai nu a manifestat de-a lungul relației sentimente de gelozie:

,,Până acum, Mihai nu s-a manifestat deloc în sensul ăsta. Poate e prea sigur de farmecul lui. Eu am mai avut câte o reacție prin vreun club, dacă mi se părea mie că se uită în vreo direcție mai mult, mă și pufnește râsul când mă gândesc. Dar nu prea avem de ce. Tocmai ne-am întors din Ibiza, unde era plin de femei și bărbați frumoși, atletici, îmbrăcați stylish, cool și amândoi am admirat și comentat împreună. Evident că niciunul dintre noi nu a avut reacții ostentative de admirație, altfel ieșea război. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: