Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu a petrecut singură de ziua ei de naștere: ”E primul an fără soțul meu”

Alina Sorescu a petrecut singură de ziua ei de naștere: ”E primul an fără soțul meu”

GALERIE FOTO (2)

Alina Sorescu a împlinit 36 de ani pe 14 iulie. Vedeta a petrecut singură de ziua ei de naștere, fiind primul an fără soțul ei. Totuși, artista susține că nu este supărată din cauza acestui lucru, căci nu este singura femeie care trece prin astfel de lucruri.

Cum a petrecut Alina Sorescu de ziua ei de naștere

Cântăreața și Alexandru Ciucu se află în plin divorț, iar vedeta încearcă să fie puternică pentru fetițele ei și să nu se lase doborâtă de probleme. Artista a apărut pe micile ecrane de ziua ei de naștere și a primit tot felul de surprize.

„La mulți ani, mami Alina Sorescu, te pupăm și te iubim! #35 #14iulie”, a scris Alexandru Ciucu, pe Instagram anul trecut, atunci când a postat o fotografie alături de cele două fetițe ale lor, Carolina și Raisa.

Alina Sorescu a transmis un mesaj de ziua ei de naștere, spunând că vrea să petreacă doar alături de fetele ei, pentru că acestea sunt cel mai important cadou. Artista a ținut să spună și că este primul an în care Alexandru Ciucu nu este lângă ea, dar nu este supărată, pentru că, adaugă ea, nu este singura femeie care trece prin această situație.

Îmi doresc să petrec doar alături de fetele mele, sunt cel mai important cadou. Este și primul an fără soțul meu, dar încerc să cred că lucrurile vor fi bune și mă rog să intre pe un făgaș normal. Nu sunt nici prima și nici ultima femeie în această situație. Am foarte mulți oameni alături de mine, primesc numeroase mesaje, apeluri, urări, cred ca au fost zeci de mii de mesaje. Mai pe seară cred că o să ieșim în oraș, eu cu fetele mele și câțiva apropiați, la un restaurant, undeva ca să marcăm momentul”, a declarat Alina Sorescu la „Vorbește lumea”.

Cine o susține pe Alina Sorescu în perioada divorțului

Alina Sorescu spunea, acum ceva timp, că familia ei este cea care o susține în această perioadă mai puțin plăcută. „Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă. Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită”, a declarat Alina Sorescu, pentru un post TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: