Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu are un nou iubit? În plin divorț de soț, vedeta a vorbit despre viața ei sentimentală

Alina Sorescu are un nou iubit? În plin divorț de soț, vedeta a vorbit despre viața ei sentimentală

Alina Sorescu

Alina Sorescu a vorbit despre sentimentele ei într-un moment de răscruce. E în proces de divorț de soț, luptă pentru custodia fetițelor ei și s-ar fi zvonit că ar avea și datorii, dar și un nou partener deja. Iată că acum cântăreața a lămurit treaba.

Alina Sorescu, despre zvonul că ar avea un iubit: „Se încearcă voit discreditarea mea”

Alina Sorescu a vorbit despre sentimentele ei. Ea a mărturisit că toate zvonurile legate de un eventual nou iubit, dar și despre datoriile pe care le-ar avea sunt false și le-a și explicat pe fiecare în parte. Totul vine în contextul în care instanța a decis pentru a doua oară ca domiciliul fetițelor să fie la ea.

„În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea. (…) Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație. Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am facut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică. Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea”, a spus cântăreața într-un interviu exclusiv pentru Impact.

„Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului ‘Suflet de copil’, pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a mai adăugat aceasta.

Fetițele Alinei Sorescu, Elena Carolina și Ana Raisa, locuiesc în prezent cu mama lor într-o locuință dintr-un cartier rezidențial din București. În prezent, potrivit deciziei judecătorești, tatăl lor le ia doar o dată la două săptămâni, în week-end, și urmează să petreacă și o vacanță alături de ele, conform sursei menționate mai sus.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: