Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu și Alex Ciucu, tot mai aproape de divorț? Celebrul designer, surprins cu o blondă misterioasă

Alina Sorescu și Alex Ciucu, tot mai aproape de divorț? Celebrul designer, surprins cu o blondă misterioasă

GALERIE FOTO (3)

Apar tot mai multe zvonuri despre un posibil divorț între Alina Sorescu și Alex Ciucu. Mai mult, soțul cântăreței a fost surprins în compania unei blonde misterioase, cu care a petrecut ore bune.

Zvonurile despre posibilul divorț dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu par să se adeverească. Soțul artistei a fost surprins în compania unei blonde misterioase.

Nimic suspect până în acest punct, dar fiind faptul că celebrul designer este un om de afaceri care, cu siguranță, are un cerc larg de cunoscuți. Însă altceva a dat de bănuit că relația ar fi mai mult de atât.

Alex Ciucu și tânăra au mers, zilele trecute, la un restaurant la orele serii. Deși au păstrat distanță unul față de celălalt, iată că un gest a trădat o apropiere suspectă între cei doi.

Potrivit sursei citate, Alex Ciucu și tânăra blondă s-ar fi lovit de restricțiile în vigoare, în urmă cu câteva seri. Restaurantul la care au mers s-a închis la ora 21. Văzuți în fața acestui fapt, s-au gândit să cumpere câteva produse de patiserie și au mers spre casa femeii cu pricina.

După două ore, Alex Ciucu a ieșit din casa femeii și a plecat, întâlnirea radicand unele semne de întrebare despre relația celor doi.

Alina Sorescu, despre zvonurile unui posibil divorț

În vara 2020, Alex Ciucu a fost surprins singur la mare, moment în care au explodat zvonurile legat despre un posibil divorț de Alina Sorescu.

Artista a comentat atunci această situație:

„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie. Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că a stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică”, a explicat Alina Sorescu.

Etichete: