Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu, surprinsă cu un portbagaj plin de flori. Cine a făcut-o fericită pe blondină de 8 martie

Alina Sorescu, surprinsă cu un portbagaj plin de flori. Cine a făcut-o fericită pe blondină de 8 martie

După un divorț care a durat mai bine de trei ani și care a fost marcat de dificultăți și emoții puternice, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au urmat drumurile separate, punând capăt unei relații de 12 ani. Deși despărțirea a fost dureroasă, artista a reușit să se mobilizeze și să își refacă viața, atât pe plan profesional, cât și personal, bucurându-se acum de fiecare aspect al vieții sale.

O femeie împlinită în ziua femeii

Cu ocazia zilei de 8 martie, Alina Sorescu a emis o lumină aparte de fericire. În mijlocul unui cadru plin de flori și zâmbete, artista a fost răsfățată de micuții din Academia ”Picii lui Sorescu”, primit cu multe daruri și gesturi de afecțiune. Această zi specială a adus un sentiment de apreciere și iubire, confirmând că drumul pe care l-a ales merită fiecare efort depus.

„A devenit o tradiție să vă arăt portbagajul meu, dar nu pot să nu o fac astăzi de 8 martie și le mulțumesc foarte mult picilor mei și mămicilor de pici. M-au răsfățat, am și aici și aici (n.r. buchete de flori). La mulți ani de 8 martie!(…) Le mulțumesc picilor mei, care de fiecare dată mă răsfață cu multă iubire si atenție, cu atât mai mult azi de 8 Martie”, a spus Alina Sorescu pe Instagram.

sursa foto Instagram

Grăitoarele rădăcini sociale

Pe parcursul acestei perioade, Alina Sorescu nu a ezitat să împărtășească deschis experiențele sale și să ofere sfaturi celor care trec prin situații similare. Prezența sa activă pe platformele de social media a devenit un canal prin care ea a putut împărtăși transparența și vulnerabilitatea din viața sa, inspirând și încurajând comunitatea online. Prin intermediul unei emisiuni TV, artista a recunoscut că sprijinul primit din partea oamenilor a fost vital în procesul său de vindecare și căldura lor a fost sursa ei de curaj în momentele dificile.

„Eu personal am trecut și trec în continuare printr-o situație delicată, cu care foarte multe femei au rezonat, s-au regăsit și iată că nu sunt singura care trece printr-o astfel de situație. Îmi scriu și bărbați care își exprimă opinia față de situația mea și asta m-a ajutat, deși o să-ți recunosc că la început îmi era cumva teamă.

În momentul în care ești o persoană publică, ești expus, ca oricine să-ți poată comenta orice, în momentul în care în viața ta personală se întâmplă o schimbare, așa cum s-a întâmplat în cazul meu, iată că trăiești dramele din viața personală public că nu poți să fii persoană publică doar atunci când îți e bine, ești și la bine și la rău”, a dezvăluit Alina Sorescu în cadrul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: