Redactia.ro
Home » Monden » Alt scandal între Bahmuţeanca şi Prigoană: fiul lor, Eduard, riscă exmatricularea din cauză că ar fi fugit de-acasă

Alt scandal între Bahmuţeanca şi Prigoană: fiul lor, Eduard, riscă exmatricularea din cauză că ar fi fugit de-acasă

Eduard, fiul cel mic al Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană, se află într-o situaţie delicată, după ce ar fi fugit de la domiciliul în care locuia alături de tatăl său. Copilul ar putea fi exmatriculat de la International School of Bucharest (ISB).

Motivul? Ar fi adunat mai multe absenţe.

La 10 absenţe, un elev este exmatriculat

Adriana Bahmuţeanu susține că Silviu Prigoană l-a agresat pe cel mic și se teme că dacă-l va duce înapoi la școală fostul soț ar putea să-l ia înapoi, la el acasă.

Se pare Eduard nu a mai fost pe la şcoală, la International School of Bucharest (ISB), acolo unde învață. Regulamentul instituției de învățământ este unul destul de strict, în sensul că la 10 absențe orice elev este exmatriculat.

Noi am presat această școală cu email-uri. Le-am cerut să-mi dea contractul de studii, regulamentul, cum trebuie să se îmbrace.

Eduard a mers la tatăl lui când ne-am întors din America că mai avea de luat niște device-uri, iar pe taică-su l-a mințit că a uitat ceva la mine și de asta vine, altfel nu-l mai lăsa să plece.

Eduard este foarte matur, își face singur de mâncare, merge singur cu Uber, acum merge în parc și cu Blake (nr. fiul soțului ei, George Restivan)”, a spus fosta prezentatoare TV.

Spune că fiii sunt trataţi rău

Adriana Bahmuțeanu afirmă că Eduard s-a refugiat la domiciliul ei și refuză să mai meargă la școală din cauză că tatăl lui s-ar purta necorespunzător cu el.

„Eu nu pot să expun copilul unui agresor. Copilului îi e frică pentru că știe ce va urma. Știe că tatăl lui o să-l ia cu forța, știe că poate să intre în școală. I s-au făcut mai multe teste la Protecția Copilului, că nu e prima dată când mergem.

I s-au făcut teste să se demonstreze că nu minte acest copil. El este traumatizat, toată vacanța a stat cu lacrimi în ochi”, a spus Bahmuţeanca la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: