Redactia.ro
Home » Știri » Altercație fizică în fața unei școli din Suceava. Mărul discordiei: noua învățătoare

Altercație fizică în fața unei școli din Suceava. Mărul discordiei: noua învățătoare

altercatie fizica

Incident neplăcut în Suceava. Doi bărbați s-au certat în fața unei școli, iar conflictul a degenerat și s-a ajuns la agresiune de ordin fizic. Întregul incident s-a petrecut sub privirile consternate ale trecătorilor, iar incidentul a fost filmat de către un martor ocular.

Conflict în fața unei școli din Suceava

Altercația a avut loc în data de 9 ianuarie în localitatea Botoșana din județul Suceava. Conform primarului, conflictul a început din cauza unei învățătoare. Concret, învățătoarea era nouă în rândul cadrelor didactice.

Unul dintre bărbați era mulțumit de venirea ei la cursuri, în timp ce altul era de părere că învățătoarea nu are pregătirea necesară pentru a preda elevilor. Cuvintele dure pe care și le-au aruncat în fața școlii s-au transformat rapid în mai mult de atât, iar de aici până la violență fizică nu a fost decât un pas.

Cearta celor doi bărbați a fost filmată de către un martor ocular

Conflictul celor doi a fost surprins de către un martor ocular consternat. În imagini se vede destul de clar cum cei doi bărbați se bruschează reciproc și se împing până când unul dintre ei cade, parcă secerat la pământ.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini