Redactia.ro
Home » Știri » „Am încercat să o scot cu mâinile goale” Mărturia dureroasă a tatălui care și-a ținut fiica moartă, de 15 ani, de mână sub dărâmăturile din Turcia

„Am încercat să o scot cu mâinile goale” Mărturia dureroasă a tatălui care și-a ținut fiica moartă, de 15 ani, de mână sub dărâmăturile din Turcia

Iată mărturia dureroasă a tatălui care și-a ținut fiica moartă, de 15 ani, de mână sub dărâmăturile din Turcia. Poza cu acesta a făcut înconjurul lumii!

Mărturia dureroasă a tatălui care și-a ținut fiica moartă, de 15 ani, de mână sub dărâmăturile din Turcia

Un bărbat care a devenit un simbol al tragediei care a lovit Turcia în urmă cu șapte zile, după ce a fost fotografiat ținând mâna fiicei sale ucise de un cutremur, a vorbit pentru prima dată despre drama pe care a trăit-o. Mesut Hancer, un bărbat din Turcia, a pierdut șapte membri ai familiei în cutremurul de pe 6 februarie, inclusiv fiica sa de doar 15 ani. El a făcut primele declarații despre tragedia pe care a trăit-o:

„A fost îngrozitor. Imediat ce am auzit ştirile m-am dus acolo. Şi cu mâinile goale, cu mari eforturi am încercat să o scot pe fiica mea. Oricum, din nefericire nu am putut să o salvez.

Vreau să spun că să jelești după mame şi copii pierduţi este într-adevăr groaznic. Să pierzi o mamă, un tată sau o rudă e ceva, să pierzi un copil este un alt nivel de disperare”, a mărturisit bărbatul, relatează Antena 3 CNN .

Mesut: „Nu am avut nicio speranţă”

Acesta susține că fiica sa se afla în clădirea care s-a prăbușit pentru că își vizita bunica.

„Avea 15 ani (n.r. fata). A fost acolo să-și viziteze bunica. Unchiul ei era acolo, în vizită din Istanbul. Și celălalt unchi al ei era și el în vizită din Hatay. Toți erau la bunica ei să se vadă. Fiica mea a plecat de acasă pentru a merge acolo, dar, din păcate, după trei zile, am dat peste cadavrul ei”, a mai povestit tatăl fetei.

Pe lângă fiică Mesut și-a pierdut mama, doi frați mai mari, o cumnata și fiica ei cea mică în cutremur. El spune că gestul său de a ține fiica lui de mână în timp ce ea zăcea fără viață sub dărâmături a fost lipsit de speranță:

„Nu am avut nicio speranţă pentru că era o grindă mare peste fiica mea. Era liberă de la brâu în sus dar de la mijloc în jos era prinsă în dărâmături şi această grindă mare era peste ea. Din nefericire, în timpul cutremurului a murit la faţa locului. Nu a avut nicio şansă să supravieţuiască”, a mai spus bărbatul.

 

Sursa foto: Antena 3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: