Redactia.ro
Home » Știri » „Am plecat printre îngerii de unde vă veghez cu ochișorii mei albaștri”. Doi părinți își plâng bebelușul cu lacrimi amare. Acuzații grave de malpraxis la adresa medicilor 

„Am plecat printre îngerii de unde vă veghez cu ochișorii mei albaștri”. Doi părinți își plâng bebelușul cu lacrimi amare. Acuzații grave de malpraxis la adresa medicilor 

Doi părinți își plâng bebelușul cu lacrimi amare. Acuzații grave de malpraxis la adresa medicilor. Iată detaliile!

Doi părinți își plâng bebelușul cu lacrimi amare

Tragedia care a avut loc în Baia Mare, unde o fetiță de doar câteva săptămâni a murit, a adus din nou în discuție problema malpraxisului din spitalele din România. Părinții micuței Teodora Mihaela o acuză pe echipa medicală de la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr.Constantin Opriş” din Baia Mare de malpraxis, întrucât consideră că neglijența medicilor a dus la decesul bebelușului lor.

Potrivit relatărilor părinților, micuța Teodora s-a născut perfect sănătoasă, cu o greutate de 3,2 kg. Din nefericire, în perioada de zece zile petrecute în spital, bebelușul a fost diagnosticat cu un virus, care ar fi fost luat din unitatea medicală, și a făcut pneumonie, urmată de un hamaton la nivelul căpuțului, probabil din recoltări de sânge. După externare, părinții au observat că fetița lor nu se simțea bine și că nu putea să se trezească.

Cu toate acestea, medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr.Constantin Opriş” din Baia Mare au decis să o lase acasă, considerând-o „sănătoasă”. În doar câteva zile, micuța Teodora a murit, iar părinții ei îi acuză pe medicii de la spital că nu au făcut tot ce era posibil pentru a o salva.

„Mă numesc Teodora Mihaela și m-am născut la data de 10.04.2023, perfect sănătoasă cu o greutate de 3,2kg.”, au scris părinții fetiței pe o rețea socială.

„În urma unor persoane incompetente care s-au ocupat de mine, din ziua nașterii și timp de 10 zile, perioadă în care am fost diagnostica cu un virus (nu știu de care), cel mai probabil luat din spitalul județean din Baia Mare, în urma căruia am făcut pneumonie și ulterior un hamaton (probabil din recoltări de sânge) la nivelul căpuțului .

Pe data de 18.04 am fost lăsata acasă „sănătoasă” fără sa mai iau alte tratamente. Tot pe aceasta dată mi-am cunoscut frățiorii și restul familiei, mă simțeam relativ bine, si am ajuns la 3.7 kg.

În data de 02.05.2023 nu am reușit să mă trezesc, am plecat printre îngerii de unde vă veghez cu ochișorii mei albaștrii si știu că părinții mei, mama Emilia Aurica Viman și tata Cosmin Viman m-au iubit enorm și știu că vor face tot ce este cu putință omenesc ca toți cei care au greșit să fie trași la răspundere.”, arată părinții care își plâng bebelușul.

„Ceremonia religioasa va avea loc vineri 05.05.2023, incepand de la ora 13.00 in localitatea Berchezoaia, Nr 61”

Lacrimi amare după moartea micuței

Rudele micuței și-au exprimat durerea pe rețelele sociale.

„Dragă nepoțică Teodora Mihaela, drum lin către îngeri !! Ai fost un copil minunat și cuminte !! A rămas pătuțul gol dar și un gol în sufletele noastre imens ! Pare că ceri ajutor. !! Dar nimeni nu a reușit să te ajute, dragă nepoțică !! Nu ai greșit la nimeni cu nimic !”, au scris rudele fetiței pe o rețea socială.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: