Redactia.ro
Home » Monden » Amalia Bellantoni a revenit pe micile ecrane după scandalul cu Mirela Vaida și deja a creat controverse! Fanii emisiunii sunt revoltați

Amalia Bellantoni a revenit pe micile ecrane după scandalul cu Mirela Vaida și deja a creat controverse! Fanii emisiunii sunt revoltați

Mirela Vaida a răbufnit în direct.

Amalia Bellantoni și Mirela Vaida au stârnit reacții în mediul online în rândul telespectatorilor după disputa pe care au avut-o la TV.

Prezentatoarea TV nu s-a mai putut abține și a izbucnit în timpul emisiunii. A dat-o afară pe Amalia Bellantoni, invitata Mirelei, însă această a revenit, recent, pe micile ecrane.

Publicul nu a fost deloc fericit să vadă că blondina a revenit pe sticlă. Telespectatorii au fost foarte tăioși când aceasta și-a făcut iar apariția.

Val de critici pe rețelele de socializare, după ce Amalia Bellantoni s-a întors pe micile ecrane

Conflictul celor două femei, Mirela Vaida și Amalia Bellantoni nu a fost privită bine de către telespectatori. Aceștia au ținut să își arate nemulțumirile față de faptul că Amalia a fost din nou invitată la TV, cu toate că în urmă cu puțin timp a fost dată afară din platou.

Nici Mirela Vaida nu a scăpat netaxată de public. Urmăritorii au criticat-o pentru decizia de a modera, în continuare, emisiunea după cele întâmplate:  „Iar e Amalia în studio? După faza de zielele trecute, eu una nu aș mai fi călcat pe acolo…dar,

de….”„Iar a venit Bellantoni? Nesuferită femeie. De ce nu îl lăsați și pe Sorin să își termine ideile, nu mai are loc de Bellantoni. Sorin este un om foarte important în această emisiune, să îl lăsați să vorbească, că vine degeaba săracu’ în emisiune…”„Iar Bellantoni, nu ne mai uităm la emisiune. Producătorii emisiunii chiar nu înțeleg că nu o mai vrem în platou!!!”, au fost doar câteva dintre mesajele telespectatorilor, publicate pe contul Mirelei Vaida.

Motivul conflictului dintre Mirela Vaida și Amalia Bellantoni

Mirela Vaida și-a pierdut cumpătul după ce Amalia Bellantoni a întrerupt-o de mai multe ori în timpul emisiunii și nu a lăsat-o să modereze emisiunea. Cireașa de pe tort a fost, de fapt, tonul Amaliei Bellantoni.

„Deci nu mai pot cu Amalia. Deci nu mai pot cu Amalia, doamnelor și domnilor, să o oprească cineva. Băi, Amalia, nu e despre tandrețe, e despre trei copii bolnavi. Dar oprește-te o dată, că ne-ai căpiat, cu tandrețea ta, fratele meu.

Dar te rog să nu mai… Pot să vorbesc și eu, să nu țipi, te rog, peste mine?! Nu mai pot nici eu, am ajuns la limită. Zici că ai fix, fratele meu, zici că ai fix. O întrebi cum e tandrețea cu bărba-su. Deci ori ies eu, ori iese ea, că eu înnebunesc. Sorine, nu râde. Nu ai cum, ea o arde cu tandrețea, eventual îi aducea soțul flori?! Nu, deci înnebunesc!”, a fost reacția Mirelei Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: