Redactia.ro
Home » Monden » Amalia Enache își îmbracă fetița cu haine second hand. Decizia neașteptată pe care vedeta a luat-o în privința jucăriilor: ”Te sufocă”

Amalia Enache își îmbracă fetița cu haine second hand. Decizia neașteptată pe care vedeta a luat-o în privința jucăriilor: ”Te sufocă”

GALERIE FOTO (2)

Amalia Enache își îmbracă fetița cu haine de la alți copii. Vedeta a luat o decizie neașteptată și-n privința jucăriilor micuței. Aceasta își învață copilul să fie modest, simplu, să se joace și să se îmbrace cu ce are. Declarațiile surprinzătoare făcute de prezentatoarea știrilor de noaptea de la PRO TV!

Amalia Enache își îmbracă fetița cu haine second hand

Amalia Enache are mare grijă să-și învețe fetița să iubească mediul înconjurător, să fie simplă și modestă. Prezentatoarea știrilor de noapte de la PRO TV își dorește ca fiica ei, Alma, să devină un adult responsabil, care să iubească și să protejeze natura. De altfel, se poate vedea cu ochiul liber că vedeta nu-și învață copila cu bani. Tocmai din acest motiv, Alma poartă haine de la alți copii și a renunțat la jucăriile clasice. Știrista a povestit că și-n vacanțele lor de familie, Alma preferă să se joacă în natură și nu cu jucăriile. Așa cum fetița poartă haine de la alții copii, adică second-hand, tot așa donează și ea hainele altor copii.

Am făcut o mărturisire publică, exact ca la terapie. Sunt româncă, am avut și eu punga cu pungi, am avut și eu sertarele cu cabluri vechi, cu telefoane, care nici nu mai există pe piață, dar cine știe când mi-or trebui, cu tastaturi vechi, tot felul de aparatură de bucătărie, primită de pe la părinți, de pe la mătuși, pe care eu nu le-am folosit.

Dar le țineam acolo în casă pentru că nu eram conștientă că ele de fapt sunt un pericol pentru sănătate, că ele conțin tot felul de lucruri care pot să ajungă în atmosferă și nu este în regulă să ținem astfel de obiecte complet inutile în casă. Am făcut așa o debarasare, dar întotdeauna e loc de mai bine”, a spus Amalia Enache pentru Ego.

Decizia surprinzătoare luată de Amalia Enache

Amalia Enache a luat o decizie neașteptată în legătură cu jucăriile fiicei ei. Alma este încurajată să se joacă cu tot ce găsește în natură, fie că sunt diferite bețe sau pietre. Fetița a renunțat la jucăriile de plastic și încearcă să descopere tot ceea ce-i oferă natura.

Pe mine mă înnebunesc lucrurile supra ambalate și că am alergie la a lua tot ce e colorat ambalat pentru că eu de fapt văd plastic, un plastic care ajunge în natură. Alma e un copil încurajat de mic să se joace cu ce găsim în natură. Noi nu cărăm jucării când mergem la munte: se joacă cu bețele, cu pietrele. Avem un rucsac adus acum de la munte, plin cu pietre din munții Făgăraș. Încercăm să ne folosim mai mult de ce are natura și mai puțin de supra oferta din magazine. Orice părinte știe că la un moment dat nu mai suporți plasticul din casă. Jucăriile te sufocă”, a mai spus știrista, pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini