Redactia.ro
Home » Monden » Amalia Enache și Tavi Clonda, împreună la film. Cum au fost surprinși cei doi

Amalia Enache și Tavi Clonda, împreună la film. Cum au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (3)Amalia Enache și Tavi Clonda, împreună la film

Amalia Enache și Tavi Clonda, împreună la film. Prezentatoarea de știri și fiica ei au mers miercuri seara la film. La cinema au avut parte de o surpriză, după ce s-au întâlnit cu Tavi Clonda și fiicele sale. Cei cinci s-au distrat de minune urmărind avanpremiera animației de la Disney Pixar, „Roșu aprins”.

Amalia Enache și Tavi Clonda, împreună la film. Cum au fost surprinși cei doi

Amalia Enache a profitat de faptul că restricțiile impuse în timpul pandemiei de coronavirus au fost ridicate și a mers cu fiica sa la cinema. Cele două au mers la avanpremiera animației de la Disney Pixar „Roșu aprins”. Prezentatoarea de știri de la PRO TV și fiica ei, Alma, s-au aranjat și au mers la mall, au făcut poze la panoul unde trona personajul blănos și au fugi în sala de cinema.

Vedeta se afla în timpul liber și a decis să își petreacă timpul cu fiica ei. În interior, Amalia s-a întâlnit cu Tavi Clonda și fiicele sale. Soțul Gabrielei Cristea filmează pentru reality show-ul „Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars. Cei cinci s-au întâlnit la cinema și s-au bucurat de avanpremiera animației.

Amalia Enache si fiica ei
Sursa foto Click.ro

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, un nou show la Antena Stars

Gabriela Cristea și Tavi Clonda își țin fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața lor, prin intermediul emisiunii „Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars. Cei doi sunt extrem de fericiți alături de cele două fetițe, Victoria și Iris, iar atunci când vedeta este la filmări, Tavi se ocupă de micuțele sale. Așa cum s-a întâmplat și miercuri seara. Artistul și-a luat fetițele și a mers la cinema pentru a le îndeplini o dorință.

Tavi Clonda la cinema Sursa foto Click.ro

„Mă înțeleg bine cu cea mică, iar cea mare a început să vrea diverse lucruri și trebuie să i le ofer. Mă țin în priză. Nu îmi mai este teamă că vor cădea și vor avea probleme, sunt mari acum. Le place la film, dar nu-ți imagina că au răbdare prea mult. Acum am venit la desene animate, la «Furia roșie», numai că eu sunt la muncă, filmez reality-show-ul meu de pe Antena Stars, iar Gabriela este și ea la filmările ei.Când mai vine echipa de filmare micuțele sunt bucuroase și abia așteaptă să se pregătească, se aranjează, își aleg hainele, se fac frumose. Mai ales cea mare, Victoria, iar cea mică, Iris, o imită pe sora ei. Iris face 3 ani acum, în martie, și Victoria face cinci în septembrie. Vom face petrecere, Victoria este nerăbdătoare și așteaptă mai mult decât cea mică, pentru că vrea să pregătească tot felul de lucruri. Iris are cățelușii ei, doarme și mănâncă cu ei și nu-i mai trebuie nimic. Însă Victoria schimbă jucările ca pe șosete„, a spus Tavi despre fiicele sale, potrivit click.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: