Redactia.ro
Home » Știri » Amanta secretă a lui Nelu Ploieşteanu. Artistul şi-a părăsit familia pentru ea

Amanta secretă a lui Nelu Ploieşteanu. Artistul şi-a părăsit familia pentru ea

Ani de zile s-a vorbit despre amanta secretă a lui Nelu Ploieșteanu. Ea este femeia care îi însenina zilele marelui artist, după ce relația cu soția sa, Elena, s-a răcit. Dar se pare că moartea fiului său l-a făcut pe artist să se întoarcă acasă.

În ziua în care Nelu Ploieșteanu a murit, ne amintim de acei oameni apropiați ai artistului, printre aceștia și femeia care a reușit să-i însenineze zilele marelui artist, care ducea o mare durere în suflet, odată cu boala fiului său. Este vorba despre amanta secretă a lui Nelu Ploieșteanu, femeia pe care artistul ar fi încercat s-o țină ascunsă de ochii curioși ai lumii.

Tot pentru a-și tine relația secretă, s-a spus că Nelu Ploieșteanu i-ar fi cumpărat amantei sale un apartament de 50.000 de euro, în cartierul bucureştean Colentina.

Despre amanta secretă a lui Nelu Ploieșteanu s-a aflat și că a fost ameninţată cu bătaia de soția lui Nelu, Elena Ploieşteanu. Mai mult, cele două femei din viața lui Nelu Ploieșteanu au avut o întâlnire de gradul zero în urmă cu mai mulți ani, care s-a lăsat cu înjurături.

Amanta secretă a lui Nelu Ploieșteanu nu a fost vreo tinerică, ci o femeie în toată firea, muncitoare și pe care artistul a încercat să o ajute în orice fel. Originară din Suceava, Ana Maria Roşu, era mai mica cu 33 de ani decât Ploieşteanu, și se știe că a lucrat la atelierul designerului Liza Panait.

Chiar Nelu Ploieșteanu i-ar fi pus vorbă bună la acest loc de muncă, deşi patroana ei, Liza Panait ar fi mărturisit că a angajat-o pe merit, pentru că este o croitoreasă pricepută, care nu-i face probleme.

Artistul s-a întors acasă, după moartea fiului

În 2018, după ce fiul lui Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață la doar 32 de ani, după o lungă luptă cu o boală grea cu care tânărul a trăit de când s-a născut, artistul s-ar fi întors acasă.

După decesul fiului, soția lui Nelu Ploieșteanu a suferit o depresie cruntă, așa că artistul a fost nevoit să aibă grijă de ea.

La acel moment, artistul i-ar fi promis nevestei că nu va mai călca strâmb, însă se pare că unele lucruri nu se schimbă niciodată.

Potrivit unor surse, un an ar fi stat Nelu Ploieșteanu departe de amantă, dar după s-a întors în brațele femeii care-l făcea fericit. Însă nu petru mult timp. Ca să se împace, amanta secreta a lui Nelu Ploieșteanu i-ar fi cerut artistului să-și părăsească soția, însă artistul nu a fost de acord.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: