Redactia.ro
Home » TV » Amber Rose este de nerecunoscut! Cum arată acum fotomodelul care a suferit numeroase schimbări

Amber Rose este de nerecunoscut! Cum arată acum fotomodelul care a suferit numeroase schimbări

GALERIE FOTO (10)

Amber Rose a ajuns de nerecunoscut. Fosta soție a lui Wiz Khalifa a trecut prin schimbări uluitoare de-a lungul timpului, fiind una dintre starurile cu cele mai halucinante schimbări.

 

Amber Rose este de nerecunoscut! Cum arată acum actrița care a suferit numeroase schimbări de look

Amber Rose, fosta soție a lui Wiz Khalifa și rivala surorilor Kardashian a trecut prin numeroase schimbări de-a lungul timpului, unele mai spectaculoase decât altele. Starul de la Hollywood are un fizic care cu greu poate fi trecut cu vederea, dar, și o coafură pe măsură. Amber Rose a ales să se radă în cap, în urmă cu mulți ani și a demonstrat că i se potrivește această schimbare.

Amber Rose este și mama a doi băieți, ultimul copil fiind adus pe lume în 2019. Fotomodelul a născut un băiețel pe nume Slash Alexander Edwards, primul copil pe care îl are împreună cu actualul partener, Alexander Edwards. Amber Rose mai are un băiețel în vârstă de opt ani, pe nume Sebastian Taylor Thomaz, împreună cu artistul Wiz Khalifa, primul soț. Vedeta a avut o relație și cu rapperul Kanye West.

„Eu și Alexander suntem foarte fericiți să vă anunțăm că avem un mic băiețel pe drum. Apropo, Sebastian este foarte entuziasmat pentru a deveni frate mai mare!”, a scris Amber pentru a anunța că va fi mamă a doua oară, în urmă cu doi ani.

 

Mai mult, vedeta care trăiește din imaginea și corpul său a apelat și la o operație de liposucție, la doar șase săptămâni de la nașterea celui de-al doilea copil.

O să-mi scoată toată grăsimea din stomac!”, spune vedeta într-o înregistrare postată pe Instagram. În plus, medicul a intervenit și la nivelul gușei, ”o moștenire de familie”, după cum spunea vedeta.

Toate schimbările din viața vedetei aua părut după ce, în urmă cu cîțiva ani, vedeta a rămas traumatizată după ce și-a dat seama că nu mai încape în scaunul avionului. Tânăra cântărea atunci 158 de kilograme, iar companiile aeriene o oligau să își cumpere două locuri atunci când pleca în vacanță. Vedeta a decis să se schimbe după ce un străin a oprit-o pe stradă și a întrebat-o în câte luni este însărcinată.

Trebuia să cumpăr două bilete de avion de fiecare dată când plecam în vacanță și mă costa o avere. De asemenea, aveam nevoie de o centură de siguranță specială, pentru că în cea normală nu-mi încăpea burta. Mă simțeam îngrozitor, dar nu-mi puteam imaginea că pot schimba ceva. Nu mă bucuram când plecam în vacanță, pentru că mă simțeam umilită. Toată lumea se uita la mine și chiar și atunci când mă duceam în tot felul de destinații exotice, eram nevoită să-mi acopăr corpul pentru că eram rușinată de cum arătam”, a povestit Amber Rose, pentru Mirror.

Fosta soție a lui Wiz Khalifa s-a luptat mai mult timp cu kilogramele în plus, încă din adolescență. Amber a reușit să dea jos jumătate din greutatea ei, după care și-a făcut și o operație, care a costat-o în jur de 10.000 de euro, prin care și-a îndepărtat pielea inestetică rămasă după ce a slăbit enorm.

Etichete: