Redactia.ro
Home » TV » Ami, cu sânii la vedere pe internet! Câștigătoarea „Te cunosc de undeva” a renunțat complet la inhibiții

Ami, cu sânii la vedere pe internet! Câștigătoarea „Te cunosc de undeva” a renunțat complet la inhibiții

GALERIE FOTO (6)

Ami a renunțat la inhibiții și a lăsat tot la vedere pe Internet! Câștigătoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” s-a fotografiat într-o ipostază incendiară, iar fanii  artistei au fost în delir. 

 

Ami, cu sânii la vedere pe internet

Cântăreața Ami dă impresia unei copile timide , însă în spatele staturii sale minione și a zâmbetului timid se ascunde o adevărată luptătoare, un caracter puternic și o femeie fără inhibiții. Artista a scăput de inhibiții, s-a dezbrăcat și a pzoat provocator, dar totuși într-un mod cuminte, în fața obiectivului aparatului de fotografiat.

Ami s-a pozat în sânii goi pe Instagram, purtând doar o pereche de blugi evazați și un chip timid, fiindu-i de ajuns pentru a crea o adevăratăreacție în lanț în rândul internauților. Artista a scris și un mesaj în dreptul fotografiei: „Dacă aș renunța la vulnerabilitățile mele, m-ai îmbrăca cu dragostea ta?”.

 

Ami este câștigătoarea ultimului sezon „Te cunosc de undeva”

Ami este cunoscută de o țară, după participarea la mai multe concursuri muzicale.

„YES, I DID IT AGAIN!🏆🎉Sunt fericita si recunoscatoare! Multumesc @tecunoscdeundeva.oficial pentru o poveste de viata si de scena!”, a scris Ami pe Instagram, imediat după câștigarea sezonului 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Artista a avut un parcurs excelent în concurs, reușind să se impună în mai multe gale și a primit și cel mai mare punctaj în finală.

Înainte de a câștiga sezonul 17 al emisiunii de transformări de pe Antena 1, artista a mai participat la un concurs muzical, fiind una dintre concurentele primului sezon X Factor. La doar un an de la participarea ei la concurs, artista și-a lansat prima melodie single, la vârsta de doar 22 de ani, toate acestea având loc în anul 2011.

Ami s-a remarcat, mai apoi, prin melodiile sale devenite hituri, ”Trumpet lights”, ”Deja Vu” și ”3 lucruri” fiind doar trei dintre hit-urile ei, ultimele două fiind realizate în colaborare cu Grasu XXL. Artista a vrut de mică să se urce pe marile scene și să încânte oamenii cu vocea ei. La vârsta de 31 de ani, Ami se bucură de un real succes pe plan profesional. Artista face parte din grupul de backing vocals a Paulei Seling, care i-a devenit mentor.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: