Redactia.ro
Home » Știri » Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, victorie la Wimbledon. Câți bani vor încasa româncele pentru ultimul meci câștigat

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, victorie la Wimbledon. Câți bani vor încasa româncele pentru ultimul meci câștigat

GALERIE FOTO (2)

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au reușit să se califice în turul doi la dublu la turneul de tenis de la Wimbledon, care este al treilea Grand Slam al anului. Această victorie este una de-a dreptul uimitoare pentru România.

România a primit o veste bună în momentul în care Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au reușit să se califice în turul doi la dublu la turneul de tenis de la Wimbledon. Ambele au avut o prestație impecabilă, reușind astfel să își continue drumul către marele premiu.

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, în turul doi la dublu la turneul de tenis de la Wimbledon

Cele două jucătoare românce au învins echipa americană formată din Danielle Collins și Alison Riske, cu scorul de 6-4, 6-4, în runda inaugurală. Pentru a obține victoria, româncele au avut nevoie de o oră și 36 de minute.

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian vor primi un cec în valoare de 22.000 de lire sterline și vor obține 130 de puncte WTA la dublu. În turul secund, ele vor înfrunta perechea formată din Lidia Morozova din Belarus și Ingrid Martins Gamarra din Brazilia.

În turul secund de la Wimbledon, meciul dintre perechea româno-ucraineană Irina Begu și Anhelina Kalinina și favoritele numărul trei, Storm Hunter din Australia și Elise Mertens din Belgia, a fost întrerupt de ploaie în timp ce scorul era de 6-2, 2-0 în favoarea lui Hunter/Mertens, după 56 de minute de joc.

De asemenea, în turul secund s-a calificat și perechea româno-ucraineană Gabriela Ruse și Marta Kostiuk, care va juca împotriva cehoaicelor Miriam Kolodziejova și Marketa Vondrousova.

Sorana Cîrstea, eliminată de la Grand Slam

Sorana Cîrstea, în vârstă de 33 de ani, a fost eliminată în turul 3 al turneului de Grand Slam. Românca a pierdut în fața jucătoarei Beatriz Haddad Maia și astfel a ratat calificarea în optimi. Sorana nu a avut nicio șansă în fața sportivei din Brazilia, fiind depășită în toate capitolele și pierzând în minimum de seturi.

În meciurile directe anterioare, Sorana Cîrstea câștigase trei din cele patru confruntări cu Beatriz Haddad Maia. Din păcate, de această dată, românca nu a putut face față jocului adversarei. Sorana a fost condusă cu 3-0 în primul set, după ce și-a pierdut serviciul de două ori. A cedat setul cu scorul de 2-6, în urma unei lupte care a durat 53 de minute. Haddad Maia a dominat și în actul secund și s-a distanțat rapid la 4-0. În cele din urmă, s-a impus cu 6-2 și a obținut calificarea în optimi. Următorul său adversar va fi câștigătoarea meciului dintre Katie Boulter și Elena Rybakina.

Pentru participarea sa în turneul de la Wimbledon, Cîrstea va primi 130 de puncte WTA și suma de 131.000 de lire sterline (echivalentul a aproximativ 153.000 de euro). Astfel, România rămâne fără reprezentante în turneul de simplu de la Wimbledon, însă jucătoarele românce au avut performanțe notabile în competiția de dublu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: