Redactia.ro
Home » Monden » Ana Maria Măriuță și Marius Budin s-au mutat în străinătate. Ce ţară au ales şi ce şanse sunt să se căsătorească

Ana Maria Măriuță și Marius Budin s-au mutat în străinătate. Ce ţară au ales şi ce şanse sunt să se căsătorească

Ana Maria Măriuță și Marius Budin au fost împreună la emisiunea „Insula iubirii”, de la Antena 1, iar acum ar vrea să se căsătorească.

Recent, cei doi concurenţi au vorbit despre locul în care s-au mutat după ce s-au întors din emisiune.

Au plecat în Austria

Ana Maria Măriuță a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri cu urmăritorii ei. Fata a vobit deschis despre relaţia ei. Fără a sta prea mult pe gânduri, concurenta de la Insula Iubirii a mărturisit că ea și iubitul ei se află în Austria.

„Suntem foarte bine, locuim în Austria momentan”, a scris Ana Maria Măriuță la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Chiar dacă acum cei doi stau în Austria, Ana Maria Măriuță și Marius Budin plănuiesc să-şi construiască casă în Topoloveni, lângă Pitești.

„I-am zis iubitului meu: „Hai să facem și noi o poză aici unde ne construim casa”, iar el a zis că trebuie să pun mâna pe găleată să vadă lumea că și eu muncesc”, a scris ea atunci pe Instagram.

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs, naşii lor

Se vor căsători Ana Maria Măriuță și Marius Budin? Deocamdată, nu, dar, când va veni ziua cea mare, naşi le vor fi Ema Oprișan și Răzvan Kovacs.

„Nu am hotărât nimic încă, însă ne gândim la Ema și Răzvan”, a mărturisit fosta participantă de la Antena 1 pe contul personal de Instagram. Confirmarea a venit imediat din partea frumoasei brunete.

„Sunteți luați forțat și cu multă iubire”, a răspuns Ema Oprișan.

Cine sunt Ana Maria Măriuță și Marius Budin? Această pereche se numără printre cuplurile care au rezistat la Insula Iubirii și au demonstrat că iubirea e mai puternică decât tentația. Ei au participat și la Mireasa, sezonul 4.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: