Redactia.ro
Home » Știri » Ana Porgras și Zanni, împăcare neașteptată. Cine a făcut primul pas

Ana Porgras și Zanni, împăcare neașteptată. Cine a făcut primul pas

Între Ana Porgras și Zanni a existat o legătură înainte de competiție? Iată dovada video a relației lor

Zanni și Ana Porgras au ajuns la sentimente mai bune după aproape trei ani de tensiune! Cei doi concurenți de la Survivor All Stars s-au împăcat în cadrul ediției care va fi difuzată în această seară la Pro TV.

După o perioadă de tensiuni, Zanni și Ana Porgras au făcut un pas important în relație, îmbrățișându-se pasional în fața celorlalți concurenți. Această schimbare a stârnit curiozitatea, mai ales că se pare că și Alexandra Duli, despre care s-a speculat că ar avea o legătură cu Zanni, a fost implicată în această împăcare. Astfel, unii dintre rivalii lor ar putea crede că cei doi fac echipă, mai ales că Zanni este unul dintre concurenții vocali ai emisiunii.

Motivele despărțirii dintre Ana Porgras și Zanni

În urmă cu trei ani, în timpul primei lor apariții în Survivor România, relația lor s-a deteriorat brusc. Chiar dacă în timpul emisiunii păreau a fi apropiați și chiar se vehicula că ar avea o relație, după încheierea show-ului, legătura lor s-a subțiat și ulterior s-au pierdut complet contactul. Această poveste a avut loc în 2021.

La actualul sezon, Survivor All Stars, deși s-au reconectat, nu au mai avut aceeași chimie. Însă, la trei ani distanță, în noua ediție a emisiunii, Zanni a dezvăluit motivul pentru care nu a mai menținut legătura strânsă cu Ana Porgras. Inițial reticent să abordeze subiectul, Zanni a mărturisit că există anumite aspecte nerezolvate, dar că a ales să nu le aducă în discuție în acest sezon.

„Asta este o discuție delicată, cu Ana Porgras, pe care nu am vrut să o deschid în sezonul ăsta. Dar o să vă zic vouă, ca să înțelegeți. Sunt niște chestii nerezolvate, dar nerezolvate de ea. Eu nu am vrut să arăt în sezonul ăsta faptul că noi nu am mai vorbit timp de 3 ani de zile, deloc”, a explicat Zanni.

Zanni, rănit în orgoliu de Ana Progras

„Ana s-a supărat că am luat-o în brațe pe Duli. O simpatizez pe Duli, ce să facem acum?! Sunt singur și nu vreau să o rănesc pe Ana, dar ea m-a rănit pe mine acum 3 ani. Și nu vreau să-i scot ochii, să-i spun acum: «Sora mea, n-ai cum să-mi reproșezi ceva. Tu m-ai rănit pe mine acum 3 ani de zile și eu n-am spus nimic». Nu vreau să-i spun chestia asta. Nu vreau nici să mă separ de Ana (n.r. la Survivor All Stars), pentru că are nevoie de mine în momentul ăsta, dar nu vreau nici să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic. De ce nu-mi dă libertatea, de ce are reacțiile astea când am anumite gesturi cu Duli?”, a adăugat Zanni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: