Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Gigi Becali. Care a fost reacția impresarei și ce amendă este obligat să plătească milionarul

Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Gigi Becali. Care a fost reacția impresarei și ce amendă este obligat să plătească milionarul

Anamaria Prodan a reacționat după ce s-a spus că Gigi Becali îi va fi naș lui Laurențiu Reghecampf: ”Să mă anunțați când e nunta”

Anamaria Prodan și Gigi Becali au ajuns din cei mai buni prieteni la cuțite. Cei doi au ajuns chiar în fața instanței de judecată, iar Anamaria Prodan a ieșit învingătoare din această ecuație. Iată care a fost prima ei reacție după sosirea hotărârii instanței.

Anamaria Prodan a câștigat procesul împotriva lui Gigi Becali

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Gigi becali în urmă cu ceva timp, afirmând că milionarul din Pipera reprezintă doar o „atmosfera toxică a scandalului ieftin și al jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă”. Impresara nu este la primul și singurul conflict cu Gigi Becali. De aproape un an, certurile se țin lanț în ceea ce-i privește. Anamaria Prodan nu vrea să mai audă de Gigi Becali și consideră că acesta trebuie să fie mai puțin vocal în ceea ce privește familia ei.

Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum ar trebui să ne purtăm unii cu alții, în acestă societate în care trăim cu toții – cu respect, cu profesionalism, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri. Tot așa ne învață și: biserica, mămica în primii 7 ani de viață, școala, legea, statul. Pe unii din noi… pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează “tîmpeniile” celor de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. 

El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă… Am totuși o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și al jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă? Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită?”, a fost mesajul publicat de impresara Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan, declarații tranșante. De ce a fost nevoită să meargă cu pistolul la ea

Nu este un secret faptul că Anamaria Prodan este o femeie puternică, căreia nu îi este frică de nimic. Nu multă lume știe că vedeta are permis de port-armă și chiar și un pistol. Chiar ea a fost cea care a povestit despre acest lucru. Într-un interviu mai vechi, vedeta a povestit că pistolul i-a fost de folos pe vremea când era președintele echipei Universitatea Cluj. Ea nu se simtea în siguranță acolo, drept urmare a fost nevoită să își ia un pistol pe care să-l poarte mereu. Anamaria Prodan a renunțat într-un final la a mai avea pistol pe motivul că nu își dorea să facă vreo nefăcută.

Cu mine nu au avut curaj nici măcar să vină foarte aproape de mine. Am avut niște episoade la Cluj… au fost spectaculoase! Aveam permis de port armă și stăteam cu pistolul pe masă. Ia întreabă-i! Le-am zis «Care se apropie, vedem…». Au venit peste mine în birou. 200 erau. Aveam un birou de trei ori cât studioul și au venit pentru că au făcut acel marș de 5-6 mii de oameni să plec din oraș, deci și acolo am făcut istorie.

Am scos pistolul pe masă. Când au deschis ușa și au intrat câtă frunză și câtă iarbă… le era frică tuturor să cheme poliția. Am intrebat cine e șeful și i-am zis să se așeze în fața mea și vorbim dacă avem de discutat ceva. Care se apropie, e problemă mare cu mine. A fost spectacol! Am predat pistolul de frică, să nu cumva să mă enervez vreodată să fac vreo nefăcută.„, a scris Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: