Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a fost surprinsă cu un cadou deosebit. „Sunt cu tine. Îmi iubesc viața!”

Anamaria Prodan a fost surprinsă cu un cadou deosebit. „Sunt cu tine. Îmi iubesc viața!”

GALERIE FOTO (2) Anamaria Prodan, totul despre bărbatul misterios alături de care și-a petrecut Revelionul

Anamaria Prodan se bucură de liniște și multă fericire în Dubai, unde a plecat să-și petreacă sărbătorile de iarnă. Impresara a fost surprinză recent cu un cadou deosebit, care sugerează că este curtată de un admirator misterios. Dovadă în acest sens stă ultima postare a vedetei din mediul online, care a împărtășit darul pe care l-a primit cu urmăritorii săi.

După ce divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a devenit oficial, impresara a preferat să fie foarte modestă în ceea ce privește viața sa personală. A continuat să-și apere fostul partener de viață în fața presei, chiar dacă acesta era deja implicat într-o altă relație.

Totul s-a schimbat însă când a descoperit că antrenorul a continuat să se expună alături de noua sa iubită și a luat o parte importantă din averea familiei. Anamaria nu a mai suportat greșelile acestuia și a dezvăluit adevărul despre căsnicia sa și felul în care a fost tratată în calitate de soție.

Anamaria Prodan a fost surprinsă cu un cadou deosebit. „Sunt cu tine. Îmi iubesc viața!”

Procesul de divorț urmează să înceapă în luna februarie a acestui an, dar Anamaria Prodan dă dovadă de multă putere și determinată. Ultimele luni au fost foarte productive pentru ea din punct de vedere financiar, are familia și  prietenii alături, iar acum dă semne că are și o persoană specială în viața sa.

În ultima postare de pe contul său de Instagram, impresara a împărtășit cu urmăritorii săi din online un frumos buchet de trandafiri. A fost și însoțit de un mesaj pe măsură, semn că este fericită și că a trecut cu bine peste această perioadă dificilă din viața sa.

Pe degetul Anamariei se poate observa și un inel deosebit de frumos, însă nu poate fi știut cu certitudine dacă și acesta a fost primit sau nu. Impresara are o colecție impresionantă de bijuterii, așadar nu este exclus ca inelul să facă parte dintre acestea.

„Sunt cu tine. Îmi iubesc viața! Sunt puternică”, sunt versurile melodiei care se aude în InstaStory-ul acesteia.

Anamaria Prodan este hotărâtă să-și găsească un partener pe măsura sa

O femeie puternică are nevoie alături de ea de un partener pe măsură, iar Anamaria Prodan este determinată să-și aleagă cu grijă următorul iubit sau soț. Știe că într-o bună zi va da încă o șansă iubirii, însă bărbatul care-i va fi alături va trebui să îndeplinească anumite criterii bine stabilite.

„Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână.  Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani. Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie.”, a mărturisit aceasta în cadrul unui interviu din trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: