Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a luat o decizie importantă în ceea ce privește proprietățile sale din Dubai. Fiul său a rugat-o să facă un gest inedit

Anamaria Prodan a luat o decizie importantă în ceea ce privește proprietățile sale din Dubai. Fiul său a rugat-o să facă un gest inedit

Anamaria Prodan a fost mereu o femeie puternică, capabilă să iasă biruitoare indiferent de greutățile pe care i le-a scos în cale soarta. După ce Laurențiu Reghecampf i-a cerut divorțul, impresara de fotbal a luat o decizie foarte importantă în ceea ce privește imobilele pe care le deținea în Dubai. Totul s-a întâmplat datorită dorinței lui Bebeto, fiul său mai mic. 

După 13 ani împreună, în care au fost mereu un exemplu demn de urmat pentru publicul din România, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns în pragul divorțului. Acest lucru s-a datorat faptului că antrenorul de fotbal s-a implicat într-o relație extraconjugală, iar legătura cu soția sa nu a mai putut fi reparată.

Primele zvonuri despre separarea celor doi au apărut în urmă cu mai bine de una, iar în ultimele luni s-au intensificat tot mai mult. Ceea ce la început păreau doar simple bârfe, au devenit ulterior o realitate cruntă. Laurențiu Reghecampf și-a părăsit căminul conjugal și s-a dedicat în totalitate celeilalte femei din viața sa, alături de care așteaptă și un copil.

Laurențiu Reghecampf Jr. a suferit enorm după despărțirea părinților

Chiar dacă și-a apărat soțul până în ultima clipă, Anamaria Prodan a fost nevoită să accepte adevărul și să renunțe la dragostea pentru el. Este dispusă să divorțeze în cel mai scurt timp, mai ales că fiul său, Bebeto, a fost foarte afectat de cele întâmplate.

Pentru adolescentul în vârstă de doar 13 ani, care a moștenit de la tatăl său nu doar numele, Laurențiu Reghecampf Jr., dar și dragostea pentru fotbal, despărțirea părinților săi a fost un moment teribil. Reușește cu greu să accepte situația și să-și ierte părintele, iar durerea l-a determinat s-o roage pe Anamaria Prodan să ia o decizie neașteptată.

Anamaria Prodan și-a vândut toate proprietățile din Dubai

Mai exact, Bebeto a dorit ca proprietățile pe care familia sa le deține în Dubai să fie vândute. A locuit acolo mult timp alături de tatăl său, așa că amintirile care-l leagă de acel loc îi provoacă și mai multă suferință. Fără să ezite, mama sa a făcut exact ce i s-a cerut, ba chiar l-a mutat pe micuț la școală în București, unde își continuă studiile.

„Tot! Copilul meu nu mai vrea să vină în Dubai, pentru că aici are amintiri urâte, aici s-a terminat copilăria lui, a intrat în întuneric. A trebuit să îl mut la Școala Americană, în București, nu a mai vrut să facă școala aici”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Este un lucru cunoscut că Anamaria Prodan este îndrăgostită de Dubai și de viața de acolo, așa că nu va renunța atât de ușor la afacerile sale. Chiar dacă nu va mai avea acolo propria casă, va sta la hotel și va reveni ori de câte ori va fi necesar. În timp, poate Laurențiu Junior va reveni la sentimente mai bune în ceea ce privește locul de vis din Emirate, mai ales că mama sa își dorește cu ardoare ca familia sa să nu mai locuiască în România.

„Dubai este o dragoste a vieții mele, am aici afacerile, parteneri de afaceri, întotdeauna am să vin, o să stau la hotel, iar apoi mă întorc acasă.”, a mai precizat vedeta pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: