Redactia.ro
Home » Homepage » Anamaria Prodan a văzut pozele în care apare Kamara şi iubita lui Reghe. Reacția impresarei: “Laurențiu mi-a predat o lecție de viață, ca și Gigi Becali”

Anamaria Prodan a văzut pozele în care apare Kamara şi iubita lui Reghe. Reacția impresarei: “Laurențiu mi-a predat o lecție de viață, ca și Gigi Becali”

Anamaria Prodan a făcut declarații despre cele mai noi dezvăluiri referitor la femeia ce l-a cucerit pe soțul ei, care a fost surprinsă în fotografii cu Kamara Ghedi, cântărețul trupei Alb Negru.

În plin divorț, Anamaria Prodan nu se mai ferește și vorbește de una dintre cele mai grele “lecții de viață” primită chiar de la soțul ei Laurențiu Reghecampf, dar și de la Gigi Becali.

Anamaria Prodan a văzut pozele în care apare Kamara şi iubita lui Reghe. Reacția impresarei

Anamaria Prodan a dezvăluit cum a aflat de noua iubire a soțului ei, Laurențiu Reghecampf. Și se pare că soțul impresarei a fost avertizat că cea care i-a furat acum inima nu este decât o „greșeală”, după cum povestește Prodan.

“Gigi Becali mi-a zis în față că Laurențiu are o amantă. Eu am rămas uluită, pentru că nu știam ce se întâmplă. Eu pentru fotbaliști eram soldatul universal. Îi verificam non stop. Eu i-am spus soțului meu că sunt niște probleme mari cu domnișoara în cauză. El nu a crezut! A zis că domnișoara a făcut Cambridge, că ar avea o firmă.
Și uite că am aflat și de Kamara, care a fost la noi la botez. Kamara i-a dat un mesaj lui Laurențiu și i-a spus cât de mult a greșit. Dacă azi a apărut ceva cu Kamara, mâine poate apărea altceva. Mie Laurențiu mi-a predat o lecție de viață, ca și Gigi Becali. Stai cu un om în viață și nu-l cunoști!”, a dezvăluit Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

Kamara, prima reacție după pozele în care se sărută cu iubita lui Reghe

Și iată că ies la iveală tot mai multe detalii neștiute despre cea care i-ar fi furat inima antrenorului Laurențiu Reghecampf, chiar dacă acesta era încă „Soarele” Anamariei Prodan! Reghe nu este singura cucerire din showbiz a tinerei.

Fotografiile cu actuala iubită a antrenorului Laurențiu Reghecampf în care apare alături de artistul de la Alb-Negru sunt din perioada în care tânăra încă nu apelase la operaţiile estetice.
În perioada adolescenţei, iubita lui Reghe ar fi avut o relaţie cu Kamara de la trupa Alb Negru. Și din primele informații, ar fi vorba de perioada în care artistul nu era căsătorit.

Dar care este prima reacției a lui Kamara referitor la pozele cu femeia despre care s-a scris că ar urma să îl facă din nou tată pe Laurențiu Reghecampf? Iată ce a răspuns artistul.

„Nu vreau să dau nicio declarație, nu am nimic de zis. Nu vreau să intru în scandal cu nimeni, nu ma bag în casa nimănui”, a declarat artistul Kamara de la Alb-Negru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: