Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, clarificări despre episodul violent cu Dan Alexa. „Eu sunt o fire vulcanică….”

Anamaria Prodan, clarificări despre episodul violent cu Dan Alexa. „Eu sunt o fire vulcanică….”

Anamaria Prodan a oferit declarații despre episodul violent pe care l-a avut cu Dan Alexa în urmă cu doi ani și jumătate. Impresara a vorbit atât despre legătura dintre ei, cât și despre motivul pentru care a avut o asemenea ieșire.

Anamaria Prodan, clarificări despre episodul violent cu Dan Alexa. „Eu sunt o fire vulcanică….”

Evenimentul a avut loc în anul 2019, după meciul dintre Asta și FC Botoșani, care s-a încheiat la egalitate. Anamaria Prodan și Dan Alexa au fost surprinși de jurnaliști în timp ce aveau o discuție în contradictoriu. Din imaginile filmate în acel moment, s-a putut observa cum fostul fotbalist încerca să-i explice ceva impresarei, iar ea a avut o reacție agresivă. L-a lovit peste față, gest la care bărbatul nu a reacționat.

După ce și-au încheiat discuția, cei doi au ieșit din clădire cu zâmbetul pe buze și s-au despărțit printr-o îmbrățișare, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ipostaza în care au fost surprinși atunci a dat naștere zvonurilor conform cărora ar avea mai mult decât o relație de prietenie, dar acestea au fost ulterior negate de cei doi.

Invitată de Codin Maticiuc în cadrul podcastului său de pe Youtube, Anamaria Prodan a discutat despre acest episod din trecutul său. A explicat cum între ea și Dan Alexa există o legătură specială, care nu a depășit niciodată granițele prieteniei sau ale colaborării profesionale.

„Dacă îmi zici de Dan Alexa mă dau cu capul de masă. Băi, îl iubesc pe Alexa. Îl iubesc pe Dan Alexa, cum te iubesc și pe tine și pe Natanticu. Voi știți cum a apărut nebunia asta? Hai că îți spun eu direct. Anamaria Prodan lucrează de când se știe numai cu bărbați și atunci acest gen de hateri care nu au cum să ajungă la degetul meu mic, zic doar atât: ești c***ă. Eu sunt o fire vulcanică.”, a declarat Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

Impresara obișnuiește să aibă asemenea ieșiri nervoase

Cât despre faptul că fostul fotbalist a fost lovit de impresară, aceasta a explicat că obișnuiește să aibă asemenea ieșiri în jurul bărbaților din jurul său.

„Eu și între prietenii mei, dacă ceva nu îmi convine, eu sar la bătaie.Așa am fost dintotdeauna. Dacă îți explic și știu că nu bat câmpii și tu tot te încăpățânezi și nu înțelegi, îți dau un pumn sau o palmă. Depinde cum te prind. Eu în viața mea am bătut, am lovit multă lume, nu Dan Alexa. ”, a mai adăugat impresara.

După ce presa a vehiculat că între Anamaria Prodan și Dan Alexa ar exista o legătură mai apropiată, fostul fotbalist a oferit câteva declarații. A cerut atunci jurnaliștilor să înceteze să discuțiile despre acest subiect, menționând că acest scandal a ajuns să-i afecteze pe membrii familiei sale și ai impresarei.

„Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei.”, a declarat ferm Dan Alexa în anul 2019.

Ieșirile Anamariei au avut mereu și o limită: bărbatul pe care l-a iubit mereu mai presus de orice: Laurențiu Reghecampf. Între ea și soțul nu au existat episoade violente, în ciuda neînțelegerilor pe care le-au avut.

„Singurul pe care nu l-am lovit a fost bărbatul meu. Eu cu Reghecampf niciodată nu am avut scandaluri cu bătăi”, a clarificat Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: