Redactia.ro
Home » Știri » Anamaria Prodan, decizie importantă în ceea ce-l privește pe fiul său, Bebeto, și educația acestuia

Anamaria Prodan, decizie importantă în ceea ce-l privește pe fiul său, Bebeto, și educația acestuia

Indiferent de piedicile pe care le întâmpină, Anamaria Prodan reușește mereu să rămână cu capul sus. Trece printr-un divorț care i-a afectat puternic familia, dar nu se lasă răpusă de situația delicată în care se află. După ce fiul său, Laurențiu Reghecampf Jr., a suferit enorm din cauza separării părinților săi și a suportat părerile răutăcioase ale celor din jur, impresara a luat o decizie importantă în ceea ce privește viitorul său.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au lăsat mereu impresia că formează o pereche perfectă, un cuplu destinat succesului. S-au mândrit la fiecare pas cu familia lor și realizările pe care le-au avut în decursul celor 13 ani de căsnicie, însă aparențele s-au dovedit a fi, în cele din urmă, false. Antrenorul de fotbal și-a trădat soția, iar acum cei doi urmează să divorțeze.

Primele zvonuri despre separarea celor doi soți s-au conturat încă de la începutul acestui an, însă niciunul dintre ei nu a dorit să confirme public acest lucru. Au preferat să-și protejeze imaginea și familia, până în punctul în care situația nu a mai putut fi negată. Fotografiile în care Reghecampf apare alături de cealaltă femeie din viața sa au devenit cunoscute în toată țara, iar divorțul a devenit inevitabil.

Anamaria Prodan, decizie importantă în ceea ce-l privește pe fiul său, Bebeto

Chiar dacă Anamaria a preferat să-și țină capul sus și să fie tare în ciuda problemelor din mariajul său, nu a ascuns niciodată cât de afectată este familia sa. Toți se simt trădați de antrenor, care pare că a ales pe altcineva în lor. Dintre toți, cel mai mult a suferit fiul acestuia, care îi moștenește și numele. Laurențiu Reghecampf Jr. încă nu poate să treacă peste greșeala tatălui său, iar răutățile oamenilor din jur l-au răpus.

Impresara de fotbal a relatat cum situația dintre ea și partenerul său l-au schimbat pe Bebeto, după cum îl alintă toți cei dragi pe micuț. Dintr-un copil energic a ajuns doar o umbră, iar cea mai mare rugăminte a sa a fost ca proprietățile din Dubai, unde a locuit alături de tatăl său, să fie vândute.

Pusă într-o situație dificilă, Anamaria Prodan a luat cea mai bună decizie pentru familia sa. Urmează să se mute în America, iar Bebeto își va continua cursurile acolo. Se pare că micuțul vrea în continuare să calce pe urmele tatălui său, așa că se va pregăti pentru o carieră în domeniul sportiv.

„Copiii mei își doresc foarte mult, mi-au zis, mami trebuie să fii fericită, noi să fim fericiți lângă ține. Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și în Dubai. Bebe o să meargă pe urmele surorilor lui care la 14 ani au făcut Boarding School în America. El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copii sunt răi, oamenii vorbesc și mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos fără să dăm peste niște neaveniți care vin să comenteze și fară scoală”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan speră ca Reghecampf să realizeze greșeala pe care a făcut-o

Chiar și rănită și trădată, Anamaria Prodan demonstrează că este o soție și o mamă devotată. Alege să-i aducă doar cuvinte de laudă lui Laurențiu Reghecampf, considerând că relația extraconjugală a acestuia este o greșeală. Mai mult, ea speră că antrenorul va realiza într-o bună zi tot răul făcut, moment în care va suporta consecințele acțiunilor sale.

Cât despre viitor, impresara se arată foarte pozitivă. Dorește ca într-o bună zi să se recăsătorească, iar copiii săi o susțin în totalitate în această direcție.

„Am stat de vorbă, nu știm exact ce s-a întâmplat, dar vom afla, luăm lucrurile încet așa cum vin și trăim frumos pentru că atunci când iubești un om, îl lași să facă ceea ce îl face pe el fericit și alegerile noastre dacă sunt ieftine, plătim scump. Cu siguranță, el se vă trezi, vă cauta să vadă ce s-a întâmplat și de unde au venit lucrurile astea în viață familiei lui. Dacă nu se va trezi, în altă viață când va veni, va repara greșeala și uite așa. Dacă se vă trezi, nimeni nu o să rămână nepedepsit. Nimeni care a stat în spate și și-a dorit și acum se bucură pe toate terasele din București. Nu are de ce să se bucure pentru că cine rade la urmă, râde mai bine. (…) Știu că nu o să rămân singură, o să caut fericirea toată viața și o să mă mărit.”, a mai relatat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: