Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan îi aduce noi acuzații lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul ar fi recurs la amenințări

Anamaria Prodan îi aduce noi acuzații lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul ar fi recurs la amenințări

Problemele dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt pe departe de a se termina, deoarece comportamentul antrenorului continuă să fie un motiv de îngrijorare pentru soția sa. Din câte a relatat aceasta, stilul de viață al acestuia ar fi unul foarte nociv, iar el a ajuns să dea telefoane de amenințare.

După ce Laurențiu Reghecampf i-a demonstrat nu doar o dată că nu-și regretă deciziile și că vrea să-și expună noua relație, Anamaria Prodan a încetat să-l mai apere. Deși de-a lungul ultimului an impresara a făcut tot posibilul ca problemele din mariajul lor să nu fie cunoscute, în cele din urmă a ajuns să vorbească deschis despre acest capitol dificil.

Înainte de orice, Anamaria îl condamnă pe cel care încă este soțul său pentru felul în care și-a rănit familia. De-a lungul anilor se pare că a făcut aceleași greșeli ca acum, însă s-a întors mereu acasă la copii și le-a cerut iertare. După ce pozele cu el și noua sa parteneră au devenit publice, adevărul a fost imposibil de negat. Au recunoscut că divorțează, iar situația dintre ei a degenerat într-un scandal fără precedent.

Cu cât a aflat mai multe despre acțiunile din ultimii ani ale lui Laurențiu Reghecampf, cu atât a fost Anamaria mai dezamăgită. A descoperit că o parte importantă din averea sa a dispărut din conturile familiei, iar soțul său a mers din greșeală în greșeală.

Anamaria Prodan îi aduce noi acuzații lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul ar fi recurs la amenințări

Deoarece noua femeie din viața antrenorului este atacată în mediul public, acesta ar fi început să facă diferite amenințări. Se pare că în acest moment relația pe care o are este principala sa prioritate, iar cariera lui are mult de suferit. Anamaria Prodan a dezvăluit că nu se mai ocupă de echipele pentru care lucrează de foarte mult timp, iar acest lucru l-a făcut să-și piardă locul de muncă în repetate rânduri.

Anamaria Prodan alege în continuare să-i vrea binele și să-i ofere sfaturi, cu toate că procesul de divorț dintre ei a început. Urmează să-și împartă bunurile, iar pe numele lui Laurențiu Reghecampf au fost deschise două plângeri penale. Una dintre acestea se datorează pozelor private ale impresarei care au ajuns în mediul public și i-au fost trimise doar lui, iar cea dea doua deoarece a luat bani din conturile familiei fără să-și informeze soția.

‘„Amenințările în scris și vocal pe care le face … îl duc spre o altă zonă pe care Reghe încă nu a simțit-o, dar către care se îndreaptă cu pași foarte iuți. Meseria se pare ca a uitat-o si nu îl interesează, echipele pe unde a trecut în ultima perioada l-au dat afara fără drept de apel! Se pare ca încă nu a înțeles pe ce pantă periculoasă a intrat și derapează din ce în ce mai rău! Ne rugăm pe el și îl sfătuim să nu mai sune să amenințe bărbații din oraș, căci lumea știe ”povestea de dragoste dintre gurile de aur si limba de aur” de foarte mulți ani.”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Etichete: