Redactia.ro
Home » Știri » Anamaria Prodan, moment sfâșietor la lansarea cărților sale. Bebeto a izbucnit în lacrimi, cum a reacționat impresara: „ Nu plânge, Bebe!”

Anamaria Prodan, moment sfâșietor la lansarea cărților sale. Bebeto a izbucnit în lacrimi, cum a reacționat impresara: „ Nu plânge, Bebe!”

GALERIE FOTO (3)

Moment sfâșietor la lansarea cărților scrise de Anamaria Prodan. Bebeto, fiul cel mic al impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf a izbucnit în lacrimi în fața tuturor. Iată cum a reacționat impresara.

În plin scandal de divorţ de soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan a venit însoţită la lansarea cărților sale, eveniment găzduit în Băneasa Mall, de fiul impresarei. În vârstă de 12 ani, Bebeto, așa cum îi spune mama sa și toți cei apropiați, este vizibil marcat de divorţul părinților săi.

Anamaria Prodan, moment sfâșietor la lansarea cărților sale. Bebeto a izbucnit în lacrimi

Laurenţiu Reghecampf Junior a stat doar lângă mama sa la evenimentul de lansare a celor trei cărţi ale impresarei, două autobiografice, intitulate „Da, sunt cea mai bună!” , şi una dedicată mamei sale, marea artistă Ionela Prodan, care s-a stins în urmă cu doar trei ani.

Sfâșietor a fost momentul în care Anamaria Prodan a început să le vorbească celor prezenți despre Laurenţiu Reghecampf, căruia i-a dedicat și un capitol. Nu a trecut mult, iar Bebeto a izbucnit în lacrimi.

Imediat, Anamaria Prodan a încercat să-și liniștească băiețelul.

„Nu plânge, Bebe! Noi nu plângem decât acasă!”, este prima reacție avută de Anamaria Prodan, în faţa celor prezenţi, care au rămas fără cuvinte în fața lacrimilor lui Bebeto.

Anamaria Prodan a recunoscut că ea a reușit să treacă peste momentul şocant când a aflat că soţul său a depus actele de divorţ chiar cu ajutorul mamei sale, care i-a apărut în vis.

„Am învăţat să iert. Acum nu mă mai doare nimic, m-a durut când a murit mama, când a murit tata, când suferă copiii. Mama mi-a apărut în vis şi mi-a zis să ridic capul sus şi să merg mai departe, să trec odată peste asta. Lui Laurenţiu îi urăm mult noroc în noua lui viaţă”, a declarat Anamaria Prodan, la prima ieşire în public, după ce soţul său a anunţat divorțul.

Anamaria Prodan, atac la Reghecampf: „L-a văzut 10 minute. Bebeto suferă… „

Anamaria Prodan a mai mărturisit că Laurenţiu Reghecampf abia şi-a mai văzut băiatul în ultimele 8 luni.

„Băiatul meu s-a transformat din minunăţia aia de copil, care râdea tot timpul, într-un copil trist, care stă în camera lui şi plânge. Nu vrea să vadă pe nimeni! (…) În 8 luni, tatăl lui a trecut şi l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă şi cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el… Nu doresc nimănui, credeţi-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, a mai mărturisit impresara Anamaria Prodan.

Nu este prima dată când Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri despre faptul că Bebeto suferă în urma divorțului.

“Toată această batjocoră va cădea pe copiii noștri. Copilul meu când merge la fotbal nu face altceva decât să vină cu lacrimi în ochi pentru că un anume părinte sau un anume copil i-a strigat ceva.

Bebeto e foarte afectat și e normal pentru că familia Prodan-Reghecampf a fost atât de unită, dar se pare că Laurențiu a avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut. L-am iertat și eu și copiii mei pentru toată mocirla în care ne-a băgat și îi doresc mult noroc.

Oamenii care nu știu ce înseamnă familia, mai au timp să învețe și în alte vieți. Tatăl meu m-a învățat că familie e sfântă, familia nu se trădează. De familie nu-ți bați joc și nu-i trădezi. Asta face familia Prodan, a ieșit mereu în presă cu premii internaționale”, a spus Anamaria Prodan pentru prosport.ro.

Etichete: