Redactia.ro
Home » Știri » Anamaria Prodan nu s-a prezentat la proces. Ce motiv a invocat impresara și unde a fost fotografiată

Anamaria Prodan nu s-a prezentat la proces. Ce motiv a invocat impresara și unde a fost fotografiată

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu mai sunt un cuplu de mai bine de doi ani, însă formalitățile legale ale divorțului continuă să îi lege. Miercuri, cei doi au avut un nou termen la Judecătoria Buftea, iar jurnaliștii au obținut în exclusivitate informații despre decizia magistraților și declarațiile avocatului care îl reprezintă pe antrenor.

Anunțul despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a creat un val de șoc în lumea mondenă, chiar dacă speculațiile privind starea relației lor dădeau semne de slăbiciune de ceva vreme. Cu toate acestea, deși se află pe drumuri separate de mai mult timp, cei doi rămân încă căsătoriți în acte. Neajungând la un acord pentru o despărțire pe cale amiabilă, au ajuns în instanță, un aspect ce implică și un minor, Bebeto, fiul lor.

Anamaria Prodan nu s-a prezentat la proces

La Judecătoria Buftea, într-un nou termen al divorțului, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost reprezentați de avocați, absența impresarei de la proces fiind justificată prin probleme de sănătate, deși aceasta a fost fotografiată la salon. Astfel, în acte, antrenorul este ținut într-un fel de captivitate într-un mariaj-fantomă.

Conform informațiilor furnizate de Cancan.ro, magistrații au stabilit un nou termen al divorțului pentru data de 12 iunie. Avocații părții adverse au solicitat acest termen pentru audierea martorilor propuși și pentru a depune adeverințe de venit, în vederea stabilirii clare a veniturilor lui Reghecampf.

“Din păcate, la solicitarea avocaților părții adverse, instanța a acordat un termen pentru 12 iunie, când vor fi audiați martorii propuși de părți și se vor depune adeverințe de venit pentru a se stabili clar veniturile realizate de domnul Reghecampf. Astăzi s-a anulat pentru lipsa părților și pentru lipsa martorului intimatei pârâte. Noi am venit cu un martor, tocmai în ideea de a nu amâna nejustificat cauza. Instanțele sunt foarte aglomerate, ne-au dat un termen în iunie, deci peste încă trei luni.

Lipsa martorului și cererea de amânare nu indică decât o tergiversare nejustificată. Teza probatorii pentru martor este acea a dovedirii a acuzațiilor de infidelitate. Este o teza probatorie invocată în apel. Scopul este acela de a obține un divorț din culpă exclusivă. Știți bine, prin cerere convențională, doamna Anamaria Prodan a solicitat desfacerea căsătoriei din culpă exclusivă a domnului Regthecampf și instantța de fond a respins acest lucru, găsind culpa comună în desfacerea acestei căsătorii. Scopul este, probabil, obținerea unor despăgubiri”, a declarat avocatul lui Laurențiu Reghecampf.

Prodanca este în proces și cu Corina Caciuc

În plus față de procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan se confruntă și cu o acțiune legală din partea actuala parteneră al antrenorului, Corina Caciuc, care o acuză pe impresară de denigrare. Niciuna dintre părțile implicate nu a fost prezentă la termenul de la finalul lunii ianuarie.
“Noi am promovat o acțiune în răspundere civilă delictuală tocmai pentru această amplă campanie de denigrare pe care doamna Anamaria Prodan a făcut-o împotriva doamnei Corina Caciuc. Suntem încă în faza de administrare a probelor, nu vă pot da mai multe informații din acest dosar. Vom lăsa instanța să analizeze cazul și să ia măsurile care se impun în această speță”, a precizat avocata Corinei Caciuc.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: