Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a aflat că Reghe va avea un băiat

Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a aflat că Reghe va avea un băiat

Se pare că războiul dintre Anamaria Prodna și Reghe este departe de a se fi terminat. De curând s-a aflat în presă că Reghe va avea un băiat alături de noua sa iubită, iar reacția Anamariei Prodan a fost subliminală. C e a postat sexy impresara.

Șah-mat Reghe?!

În ultimele zile informația momentului din presă este faptul că Laurențiu reghecampf va avea un băiețel alături de iubita sa. Vestea s-a răspândit rapid și a ajuns și la urechile Anamariei Prodan. Sexy impresara  avut o reacție interesantă. Nu este vorba de vreo declarație, ci de o poză care o înfățișează jucând șah. Să fie acesta un mesaj cu subînțeles pentru soțul ei? Rămâne de văzut.

 

Laurențiu Reghecampf, din nou tată de băiat

Laurențiu Reghecampf este cu siguranță în culmea fericirii. Conform surselor cancan.ro, iubita sa este însărcinată în 12 săptămâni și a aflat deja sexul bebelușului. Laurențiu Reghecampf va fi din nou tată de băiat.

Iubita sa ar urma să nască în anul care vine, mai precis în luna mai, aproximativ între zilele de 15-20. La un calcul simplu, zodia viitorului copil al lui Laurențiu va fi zodia taur, exact ca și părinții antrenorului.

Potrivit zvonurilor apropiaților sunt șanse de 80% ca bebelușul din pântecul iubitei sale să fie băiat, întocmai cum Laurențiu Reghecampf și-a dorit. Științific vorbind, medicii se vor putea pronunța cu o precizie de 100%, abia după efectuarea testul ADN pe baza celulelor prelevate din sângele matern.

Acest lucru este preconizat peste câteva zile, mai exact vineri! Rămâne ca cei doi să se hotărască și asupra numelui, căci, deocamdată, încă sunt indeciși.

 

Etichete: