Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a zvonit că iubește din nou și are o relație cu un milionar din Abu Dhabi: „Nu sunt Reghecampf să mă îndrăgostesc zilnic. Sunt încă măritată”

Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a zvonit că iubește din nou și are o relație cu un milionar din Abu Dhabi: „Nu sunt Reghecampf să mă îndrăgostesc zilnic. Sunt încă măritată”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorț, având în vedere că antrenorul și-a oficializat noua relație. Toate în timp ce impresara e singură, deși se afișează pe rețelele de socializare cu diferiți bărbați. Însă sunt doar parteneri de afaceri, susține impresara.

Recent au apărut zvonuri că Anamaria Prodan iubește din nou și chiar are o relație cu un milionar din Abu Dhabi. Însă impresara a reacționat imediat! A recunoscut că e îndrăgostită, dar nu de respectivul afacerist!

Anamaria Prodan, după ce s-a zvonit că se iubește cu un milionar din Abu Dhabi: „Nu sunt Reghecampf să mă îndrăgostesc zilnic. Sunt încă măritată”

În ultima vreme, Anamaria Prodan este mai mult în Emiratele Arabe Unite. Acolo a petrecut și Anul Nou alături de prieteni, dar și de parteneri de afaceri. Inițial, s-a afișat la brațul lui Tudor Oros, influent om de afaceri. A ținut însă să precizeze că sunt doar parteneri de afaceri, nimic mai mult.

De curând, încă soția lui Laurențiu Reghecampf a postat o imagine pe Instagram alături de alt bărbat. Se pare că e vorba despre un milionar din Abu Dhabi. Așa au început zvonurile că, de fapt, acesta ar fi iubitul impresarei.

Însă și de această dată, Anamaria Prodan a ținut să lămurească pe toată lumea. Nu este într-o relație, dar este îndrăgostită. Însă nu este vorba de o nouă persoană în viața sa!

„Domnul cu care se spune că sunt căsătorită sau despre care am declarat că mă mărit este un foarte important om de afaceri, om integru” „M-am săturat să fiu măritată de presă şi de gura lumii în fiecare zi şi să am declaraţii de genul – sunt îndrăgostită.

Sunt îndrăgostită de copiii mei, de meseria mea, nu sunt Reghecampf să mă îndrăgostesc zilnic, să fac copii însurat. Eu sunt Anamaria Prodan, sunt încă măritată, eu sunt demnă, nu am nebunii din astea. Oamenii care sunt cu mine sau care apar pe Instagram sunt partenerii mei de afaceri, eu toată viaţa mea am făcut afaceri cu bărbaţi şi am trăit între bărbaţi.

Cât despre domnul cu care se spune că sunt căsătorită sau despre care am declarat că mă mărit este un foarte important om de afaceri, om integru, care nu are de-a face cu subiecte de genul acesta. Vă rog frumos, până nu se pronunţă divorţul de Regehcampf, nu aş vrea să discutăm despre iubiri fulgerătoare, nunţi şi aşa mai departe”, a declarat Anamaria Prodan pentru România TV.