Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan reacționează după ce s-a spus că a avut mai multe aventuri: „Dacă vreau ceva…

Anamaria Prodan reacționează după ce s-a spus că a avut mai multe aventuri: „Dacă vreau ceva…

Anamaria Prodan reacționează după ce s-a spus că a avut mai multe aventuri: "Dacă vreau ceva...

Anamaria Prodan este un impresar cunoscut în lumea fotbalului din România, dar de-a lungul vremii au existat zvonuri conform cărora succesul ei s-ar datora unor aventuri cu oameni importanți din fotbalul românesc.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a vorbit acum despre aceste zvonuri și a dezvăluit cum a reușit să ajungă printre cei cunoscuți în acest domeniu

S-a spus despre mine că am fost cu Ioan Neculaie de la Brașov, cu Cornel Penescu de la FC Argeș, cu Horia Sabo de la Poli Iași. Niciodată nu rezistam între toți bărbații din fotbal dacă eram prostituată și dacă mă duceam cu ălă, cu ăla și cu ăla. Te-ar da în primire în secunda doi. Nu puteam să ajung numărul 1 dacă făceam așa ceva.

Sunt o femeie șarmantă și îngrozitor de deșteaptă și abilă. Dacă vreau ceva, nu-mi stau în cale o mie de bărbați. Am o forță fantastică de a convinge și de a face lucrurile să iasă așa cum vreau. 90% dintre bărbații din fotbal încearcă lucruri cu mine. În momentul în care amesteci meseria cu culcatul cu anumiți oameni, ești gata”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit gsp.ro.

Cum l-a păcălit Anamaria Prodan pe George Copos

Sexy-impresara a dezvăluit un episod interesant, de pe vremea când George Copos era patron la Rapid. Este vorba de vânzarea lui Ovidiu Herea, iar Anamaria a recunoscut că a beneficiat de ajutor de la Gigi Becali pentru a obține o ofertă mai bună de la Copos.

A fost un scandal de nu se poate la transferul lui Ovidiu Herea! Gigi Becali m-a ajutat. I-am zis să spună în presă că-l vrea pe Herea pentru un salariu dublu. A ieșit în presă și a spus că Herea vine la Steaua.

Atunci m-a sunat Copos și mi-a spus «ce mi-ai făcut?!». E un truc prin care vrei binele jucătorului. Se practică acest lucru pentru a se mări salariile jucătorilor, a declarat Anamaria Prodan la GSP LIVE.

Citește și: Mircea Lucescu nu mai antrenează Turcia. La ce echipă ar putea ajunge

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: