Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan se mută din România. În ce țară va pleca vedeta. Nu este vorba despre Dubai

Anamaria Prodan se mută din România. În ce țară va pleca vedeta. Nu este vorba despre Dubai

Anamaria Prodan a luat o decizie importantă și fără cale de întoarcere. Impresara se va muta definitiv din România. Mulți vor spune că destinația de reședință ar fi Dubaiul, dar de fapt, Anamaria Prodan a ales altă țară.  Ce a declarat sexy impresara.

Anamaria Prodan se mută în America

În urma scandalurilor din cauza divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan vrea să se mute din România pentru a-și proteja copii, în special pe mezinul familiei, Bebeto. Ea a afirmat că se va muta în America pentru ca Bebeto să urmeze aceleași școli la care au mers și surorile sale mai mari.

Un motiv pentru care ea își dorește ca fiul ei să studieze departe de România sunt gurile rele. Anamaria Prodan a declarat că nu av renunța la Dubai și va merge acolo cât de des poate, deoarece are afaceri în desfășurare.

Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și la Dubai. Bebe (n.r. – Laurențiu Reghecampf junior, pe care membrii familiei îl alintă Bebeto) o să meargă pe urmele surorilor lui, care la 14 ani au făcut boarding school în America.

El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copiii sunt răi, oamenii vorbesc, așa că mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți fără școală, care vin să comenteze.”, a declarat Anamaria Prodan.

Cum va trebui să fie viitorul soț al Anamariei Prodan

Anamaria Prodan este o femeie extrem de frumoasă și inteligentă care a construit de-alungul anilor un adevărat imperiu pentru familia sa. Divorțul de Laurențiu Reghecampf nu a fost deloc un moment ușor sau plăcut pentru ea, dar viața merge înainte.

Vedeta a acordat un interviu pentru fanatik.ro în cadrul căruia a vorbit despre o posibilă căsnicie pe care o va avea după divorțul de Reghe. Sexy impresara a ținut să-i asigure pe cei ce o privesc de faptul că soțul ei va fi cineva care se află la un nivel înalt din toate punctele de vedere.

Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani.

Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva – așa cum i-am spus și lui Laurențiu Reghecampf – trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie.”, a declarat Anamaria Prodan.

Etichete: