Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan și-a achiziționat o nouă mașină în valoare de 500.000 de euro. Imagini cu bolidul de lux

Anamaria Prodan și-a achiziționat o nouă mașină în valoare de 500.000 de euro. Imagini cu bolidul de lux

GALERIE FOTO (2)

Anamaria Prodan a ales o destinație deosebită pentru perioada sărbătorilor de iarnă. A plecat însoțită de familia sa în Dubai, unde s-au bucurat împreună de liniște, departe de problemele cu care se confruntă în România. După ce și-a sărbătorit cea de-a 49 aniversare, impresara și-a făcut și un cadou inedit pe care l-a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online: o mașină de lux în valoare de 500.000 de euro.

Anamaria Prodan se numără cu mândrie printre cele mai de succes femei din România. Are o carieră impresionantă în fotbal, iar de-a lungul anilor s-a implicat și în numeroase afaceri care i-au adus venituri pe măsură. Chiar dacă averea sa a fost estimată la o valoare cuprinsă între 50 și 100 de milioane de euro, aceasta a vorbit rar despre conturile sale din bancă. Este însă cunoscut faptul că este o iubitoare a luxului, iar achiziția sa recentă demonstrează din plin acest lucru.

Anamaria Prodan și-a achiziționat o nouă mașină în valoare de 500.000 de euro. Imagini cu bolidul de lux

Pe lângă piesele vestimentare deosebite pe care le deține, printre care se numără numeroase genți și accesorii de la cele mai mari case de modă din lume, impresara are o pasiune și pentru mașini. De-a lungul anilor a fost văzută la volanul unor adevărate bijuterii, iar ziua sa de naștere a fost ocazia perfectă să-și extindă colecția.

Și-a achiziționat recent un Lamborghini Aventador 63 Edition, a cărui valoare a fost estimată la 500.000 de euro. Vehiculul este un model limitat, existând doar 63 de asemenea mașini în întreaga lume. Anamaria Prodan a împărtășit această realizare cu urmăritorii săi din mediul online, care s-au bucurat nespus când au văzut cât de fericită este.

„Vă iubesc! Aceasta este aleasa”, a fost mesajul impresarei, care în acel moment se afla la volanul mașinii.

Divorțul de Laurențiu Reghecampf continuă

Ultimele luni au fost foarte dificile pentru Anamaria Prodan și familia sa, dar ea reușește mereu să-și mențină capul sus și zâmbetul pe buze. Procesul de divorț de Laurențiu Reghecampf se anunță unul dificil, mai ales că antrenorul este acuzat că a luat fără acord o parte importantă a averii familiei sale.

Pentru acest lucru urmează să răspundă în fața autorităților, deoarece încă soția sa a depus o plângere penală pe numele său. Anamaria Prodan a explicat că banii provin din afacerile sale și din moștenirea de Ionela Prodan, așadar antrenorul nu este îndreptățit să-și ia partea.

„Toată averea este a mea, totul! Totul este primit de la mama mea! Iar aici sunt niște lucruri care sunt dureroase, niște lucruri în care nu vreau să intru prea mult. Dar nu există nimic din ceea ce se spune. Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan au de împărțit o casă în America, una singură!, și una în Snagov”, a explicat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

În primă instanță impresara nu a dorit ca familia sa să fie centrul unui asemenea scandal în spațiul public, alegând să-i protejeze pe cei dragi ei. Greșelile fostului său partener de viață au determinat-o să spună însă adevărul, deoarece acesta a continuat să-i creeze neplăceri și să nu accepte condițiile impuse de ea pentru partaj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: