Redactia.ro

Anamaria Prodan și Dan Alexa, întâlnire de gradul 0. Ce i-a spus impresara după disputa publică?

Cei doi oameni importanți din lumea sportului au fost protagoniștii unor scene greu de imaginat. După un schimb de replici dure, Anamaria Prodan l-a lovit, peste față, pe antrenorul ASTRA, în văzul tuturor, iar imaginile au ajuns în toată presa.

A doua zi după incident, însă, Anamaria Prodan s-a reîntâlnit cu bărbatul cu care se zvonește că are o relație amoroasă și și-ar fi cerut scuze pentru cele întâmplate. ”A fost o copilărie. Bine că n-ai reacționat, cine știe ce se întâmpla”, i-ar fi zis impresara, potrivit libertatea.ro.

Anamaria Prodan: ”I-am cerut scuze”

Cei doi au refuzat, însă, să dezvăluie întreaga conversație purtată a doua zi după incident. Anamaria Prodan s-a mulțumit să precizeze că i-a cerut scuze și că disputa a fost încheiată. ”Da, m-am întâlnit cu Dan. Dar nu are rost să mai comentăm ce s-a întâmplat. Am reacționat greșit și i-am cerut scuze. Este un subiect închis”, a mărturisit soția lui Reghe pentru GSP.

 

Anamaria Prodan: ”Lumea trebuia să vorbească despre Halep”

 

”Nu trebuia să fac asta, indiferent de câți nervi aș fi avut. Am de lucrat la asta. Nu știu de ce s-a înverșunat toată lumea. Toată lumea, în loc să vorbească despre Halep, vorbea despre mine. A fost o prostie. Simona scrisese istorie pentru România! Nu este o mândrie pentru mine sau pentru noi ca popor că am rivalizat cu așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan la GSP LIVE.

 

Anamaria Prodan l-a ”pălmuit” pe Dan Alexa în weekend

 

Amintim că Anamaria Prodan și Dan Alexa au oferit un ”spectacol” de zile mari după meciul Astra-Fc Botoșani. Aparent, pe fondul unor transferuri nereușite, discuția lor a escaladat, iar impresara a ajuns să-l lovească pe față pe antrenor. Imaginile șocante au ajuns și-n presa autohtonă și, evident, și la soțul Anamariei Prodan. Reghe a mărturisit că scena e regretabilă și că spera ca lucrurile între cei doi să se remedieze.