Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan şi Ronald Gavril au botezat un băiețel! Ținuta specială pe care a purtat-o celebra impresară

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril au botezat un băiețel! Ținuta specială pe care a purtat-o celebra impresară

GALERIE FOTO (6)

În acest weekend, Anamaria Prodan și Ronald Gavril au botezat un băiețel. Cei doi au devenit nașii de botez pentru micuț, iar evenimentul a fost unul grandios. Cum era de așteptat, nașa a strălucit. Ținuta specială pe care a purtat-o celebra impresară!

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril au botezat un băiețel!

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au fost nași de botez pentru un băieţel. Cei doi au adăugat un nou capitol în povestea lor de dragoste și au acceptat să creștineze un copil.

Impresara a strălucit într-o rochie neagră

Pe rețelele de socializare, Anamaria Prodan a împărtășit momente de la slujba de creștinare, unde a strălucit într-o rochie neagră, extrem de decupată în zona bustului, care i-a scos în evidență formele perfecte. Impresara a fost toată numai un zâmbet la brațul lui Ronald Gavril: „Astăzi suntem nașii celui mai frumos îngeraș”, a fost mesajul scris de Anamaria Prodan în descrierea clipului de la slujba de creștinare.

Nu este prima dată când Anamaria și Ronald devin părinți spirituali pentru un copil. În luna iunie a acestui an, au botezat primul lor finuț, pe Filip Ioan:„DRAGUL NOSTRU FILIP IOAN ❤️❤️❤️ NAȘA ȘI NASUL TE IUBESC, ITI UREAZĂ SĂNĂTATE FĂRĂ MĂSURĂ, FERICIRE ȘI BANI FĂRĂ NUMĂR ❤️ TE VOM VEGHEA TOATĂ VIAȚA SĂ AJUNGI UN BĂRBAT ADEVĂRAT”.

Laurențiu Reghecampf a atacat-o din nou

Vineri, în cadrul unui nou apel intentat de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a făcut mai multe declarații publice despre divorțul care durează de trei ani. În timp ce Anamaria era în Statele Unite, alături de iubitul ei, Ronald Gavril, Reghecampf a explicat de ce nu este de acord ca ea să păstreze numele său de familie.

„Nu mă interesează ce afirmă Anamaria Prodan. O cheamă Reghecampf sau Prodan. Nu sunt de acord. Denigrează foarte mult numele Reghecampf, nu îl folosește și nici nu o ajută cu nimic. Una dintre cererile ei este să-și păstreze numele, lucru care mă deranjează. Când îl folosește, îl folosește ca să-l denigreze”, a spus Laurențiu Reghecampf la Xtra Night Show.

„El (nr. avocatul Anamariei Prodan) poate să spună ce vrea, nu sunt eu în măsură să-l contrazic. Asta venim la judecătorie. Dânșii vor hotârî. Apelul a fost făcut de Anamaria și ea nu s-a prezentat. Consider că e doar un motiv de a prelungi acest divorț și de a nu-mi da dreptul să fiu liber. Așa cum o cunoașteți pe Ana, credeți că pot să vorbesc cu ea? Ceea ce afirmă domnia sa, Anamaria, nu este în conformitate cu ceea ce face”, a mai adăugat acesta.

„Am hotărât alături de familia mea să nu mai discutăm cu presa niciun subiect care conține numele Reghecampf! Poate se declare de azi orice dorește, poate să facă subiecte și reclamă pe spatele meu și al copiilor cum a făcut toată viața! Din respect pentru iubitul meu, Ronald Gavril, pentru copiii mei, Sarah, Rebecca și Laurențiu Reghecampf Junior, am să opresc aceste subiecte care apar zilnic despre familia mea. Cu respect mă înclin în fața presei, dar viața noastră este prea frumoasă, lipsită de alcool, prostitutiție, datorii, sechestre, micime și decădere ca să o umbrim cu subiecte despre Reghecampf”, a scris și Anamaria Prodan pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: